Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszéljem meg ezeket, vagy mit válaszoljak ha kérdi?
Figyelt kérdés
Mindig akárhányszor csajt "fűzök" előjön a kérdés, hány partnerem volt eddig, miért lett vége a kapcsolatoknak. Válaszoljak, vagy mit mondjak?2012. szept. 17. 19:00
1/5 anonim válasza:
NE válaszolj! Saját sírod fogod megásni. Hidd el, tudom.
2/5 anonim válasza:
Én nő vagyok.És azt mondom,hogy ne adj egyértelmű választ.
Mondj valami olyasmit,hogy volt pár,szép volt,de vége lett.És nem a múlt a fontos,hanem a jelen.
3/5 anonim válasza:
Ja és még valami!Sose beszélj róluk,és ne hasonlítgass.
Minden nő más.És ebben ez a szép.
4/5 TOMAtm válasza:
mond azt h fellángolás volt és hamar kifulladt,semmi extra,utólag végiggondolva nem volt sok közös bennetek stb stb. azt persze tedd hozzá mindig h csak azért tartott addig ameddig tartott mert nagyon jó vagy az ágyban xD
5/5 anonim válasza:
Számszerűen soha ne válaszolj - a miértre talán jogosan lehetnek kíváncsiak, de majd csak pár hét/hónap után érdemes válaszolni. Na, persze akkor se egy tételes listát adj át róla, csak szőrmentén említs párat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!