Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy beszéljem le rolla?
Hát ne menjen el oda, mert rosszul jár. Jönnek vagy tízen, és semmi esélye.
Amúgy borzalmas a helyesírásod!
Hát..Szerintem az lenne a legjobb ha megkeresnéd a cigányokat,és a következőt mondanád nekik
-Srácok! Tudom nektek is pocsék a helyesírásotok, akárcsak az én helyesírásom. Mi lenne ha most közösen összeülnénk és a nálam lévő nyelvtankönyvből tanulnák egy kicsit?? Higgyétek el,jobb ez mint a verekedés..
Két lehetőség lesz.
1. otthagynak,és nem lesz bunyó..Hiszen a nyelvtankönyvtől jobban félnek
2. Leülnek,és rájönnek,hogy te sem vagy nyelvtanilag különb náluk, és akár jó haverok is lesztek.
Hát a helyesírásod alapján benned is van vonó sztem. Ha a barátod is ennyire művelt, akkor mind1 h megverik-e, rosszabb már úgysem lehet. De azért vájt powa!:D
Viccet félretéve... úgysem tudod lebeszélni, gondolom a barátod a "helyi menő", ezért meg akarja mutatni. Sajna mivel gyapotszedő barátaink az erőszak hallatán spontán osztódásnak indulnak, nem hinném h lenne bármiféle esélye is a barátodnak ellenük. Részvétem.
Ez hol lesz?
Ha előbb kiengednek szívesen megyek segíteni ,ha több féreg megy.
Nem nagyon tolerálom a több az 1 ellen konstrukciót !
:)
Esetleg nincs skinhead,hungarista, vagy kigyúrt ismerosod?
Azt kérd meg , hogy nézzen arra...azt ha baj van akkor etesse meg acelbetettel!
Amúgy ez azert mar felháborító h fényes nappal....
Vagy hívd oda a rendőröket azt kész .....
Boxeres srác :)
Igy kell azt!
Amikor veszi elő a kést ....akkor megkérdezed miert nem a pisztolyt veszi elő ha lövöldözés lesz?!
:)
Az 1ik kedvenc viccem :
Az összes cigányt kiirtják !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!