Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit tegyek? Beszéljem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? Beszéljem meg vele?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki eléggé kimutatja, hogy kedvel. De úgy, hogy több mint barátság. Egyik nap osztálytársam azt mesélte, hogy az a fiú összejött egy másik lánnyal. Emiatt amikor odajött hozzám, elhordtam mindennek.. Azóta nem beszélünk, a szemezgetés mégis megvan.

Viszont a testvére azt mondta nekem, hogy Ő akar tőlem valamit.

Most én vagyok a hülye, hogy nem őt kérdeztem meg hamarabb? Igen, igaz..nem tudom, hogy valóban úgy volt-e.

Csak tudjátok, ott van az is, hogy sosem tudom elhinni, hogy valaki szeret. Helyesbítek, nem akarom elhinni. Nem értem, miért szeretne? Nincs bennem semmi különleges. (igen, önbizalom hiányos vagyok)

Valami tipp?

2012. febr. 2. 15:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem neked kell megkérdezned. Ha akar valamit, mondja el ő.
2012. febr. 2. 16:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor biztos nem fogadtad el a pasi közeledését, ő ezt megunta, jött egy alkalom és ő lecsapott rá. Ezt meg nem hányhatod a szemére.
2012. febr. 2. 16:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, ezt be nézted...

Nem fog örökké körülötted ugrálni arra várva , hogy reagálj valamit a törekedéseire.

2012. febr. 2. 17:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Szerintetek még helyre tudom hozni?
2012. febr. 2. 19:16
 5/5 anonim ***** válasza:
ugyan ebbe a cipőbe vagyok én is...nem rég tudtam meg,hogy azért nem foglalkozik már velem,mert ráunt..most meg az egyik barátnőmmel akar összejönni,akivel már egyszer jártak..és még hazudozik is rólam,hogy én nyomultam rá...de közben nagyon szeretem..de mondjuk most a hazugsága miatt mérges is vagyok.. ://
2012. febr. 8. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!