Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyünk a párommal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyünk a párommal?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel (16) óvszerrel szeretkeztünk, de 4-5 perc után abba kellett hagynunk, mivel az óvszer teljesen száraz lett, a barátnőm szintén... (Nem húztuk fel fordítva...). Volt olyan is, hogy nedves maradt, viszont nagyon csípte valami ott lent.Arra tippelek, hogy talán a síkosítót nem bírja, de síkosító nélkül meg száraz... Elkezdett tabit szedni, hátha nem bírja az óvszert..., de így is 20-25 perc után stop, mert megint száraz...(minimum 35-40 perces előjáték van, és nagyon nedves szokott lenni az elején, nyálazni is szoktam, amég nem csípi...) Sikosítót vettünk, de csípi nagyon...(Durex play epres)

Mi a teendő?

Mit tegyünk, hogy ne kelljen abbahagyni pár perc után?

F 17

2012. szept. 19. 19:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
6%
Keres másik nőt. Gyors és egyszerű :)
2012. szept. 19. 19:05
 2/14 anonim ***** válasza:

20-25perc?

Szerintem a tempóval van a baj, rakjad gyorsabban vagy ugráljon gyorsabban.

2012. szept. 19. 19:08
 3/14 A kérdező kommentje:

Első :) Köszi, de én szeretem a csajom ;) Kitartok mellette :)

Második :) Elég gyorsan csináljuk,

A tempó... néha azt hiszem, hogy túl gyors :D

2012. szept. 19. 19:10
 4/14 anonim ***** válasza:
leánykának el kéne mennie nőgyógyászhoz.
2012. szept. 19. 19:11
 5/14 anonim ***** válasza:
Üdvözlöm a 4-dik komentelőt és teljes szivemből kösszönöm neki a bókokat.
2012. szept. 19. 19:13
 6/14 anonim ***** válasza:
Mintapéldája annak, hogy a feministáknak nincs humorérzékük, mocskolódni viszont tudnak.
2012. szept. 19. 19:14
 7/14 anonim ***** válasza:
Tényleg orvos. Akármi baj lehet. De az is lehet, hogy a fejében van valami probléma (szorongás, előző kapcsolat - ezt is hozzáértő tudja megállapítani.)
2012. szept. 19. 19:24
 8/14 A kérdező kommentje:

Én vagyok neki az első :) DE szokott parázni , mert az első alkalomkor szakadt a gumi... Az parás volt, és most is szerintem tart a terhességtől, már beszéltünk róla.

Valami megoldás csak van...

2012. szept. 19. 19:27
 9/14 anonim ***** válasza:
Eloszoris menjel el nodokihoz megallapittatni mi az oka anak, hogy csipi valami odalenn, esetleg allergiatesztet kellene csinaltatni.
2012. szept. 19. 19:43
 10/14 anonim ***** válasza:
de ha szed tabit, akkor már volt nődokinál... de akkor ezt a problémát is simán elmondhatná neki, hátha tényleg tudna segíteni :)
2012. szept. 21. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!