Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyünk a párommal?
A barátnőmmel (16) óvszerrel szeretkeztünk, de 4-5 perc után abba kellett hagynunk, mivel az óvszer teljesen száraz lett, a barátnőm szintén... (Nem húztuk fel fordítva...). Volt olyan is, hogy nedves maradt, viszont nagyon csípte valami ott lent.Arra tippelek, hogy talán a síkosítót nem bírja, de síkosító nélkül meg száraz... Elkezdett tabit szedni, hátha nem bírja az óvszert..., de így is 20-25 perc után stop, mert megint száraz...(minimum 35-40 perces előjáték van, és nagyon nedves szokott lenni az elején, nyálazni is szoktam, amég nem csípi...) Sikosítót vettünk, de csípi nagyon...(Durex play epres)
Mi a teendő?
Mit tegyünk, hogy ne kelljen abbahagyni pár perc után?
F 17
20-25perc?
Szerintem a tempóval van a baj, rakjad gyorsabban vagy ugráljon gyorsabban.
Első :) Köszi, de én szeretem a csajom ;) Kitartok mellette :)
Második :) Elég gyorsan csináljuk,
A tempó... néha azt hiszem, hogy túl gyors :D
Én vagyok neki az első :) DE szokott parázni , mert az első alkalomkor szakadt a gumi... Az parás volt, és most is szerintem tart a terhességtől, már beszéltünk róla.
Valami megoldás csak van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!