Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10-kor bevettem a tablettát, és délután 2 -kor hasmenésem volt 2-szer. Durván 4 óra eltelt a két időpont között. Lehet így bajom, ha nem pótoltam a szemet? Mit tegyünk a párommal?
Én nem bíznék a 4 órában, szerintem necces...
1 hétig kiegészítő védekezés.
lehet gyenge a felfogásom, de kicsit bonyolut a kérdés :D
ezerszer kevesebb probléma lenne és kérdés itt, ha betartanák az emberek a hiperkonzervatív, földhözragadt hülyeséget h házasság előtt nincs szex.
ha házasok vagytok,akkor nem szóltam.
Szerintem mivel védettséget sem egyből ad így azt talán nem is olyan könnyen veszíti el.
Mellesleg mi 8 éve vagyunk együtt a férjemmel és egy darab tablettát nem engedett beszedni. Kétszer lettem állapotos, mindkettő tervezett baba. Vannak egyéb hatásos módszerek is.
De nehogy az én véleményem miatt legyen nem tervezett terhesség :) úgyhogy nézd meg az utasítást is sztem. Inkább tabletta mint abortusz...
6-osnak:
Akkor Te is a kevés létszámos, nem önző és nem kezdő pasik táborát gyarapíthatod, mint a párom. :)
Exem mellett 5 évig szedtem a tablettákat és a végén majdnem elmúlt 22 évesen a mensim, úgy hogy majdnem minden iratásnál voltam vizsgálaton is a dokinál (akkor még nem volt kötelező) ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!