Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet gazdag pasit elcsábítani?
Nem a 160 centis, kopasz 50-esekre gondolok, hanem az igenis fiatal, jóképű gazdag pasikra. Nekik már több kell, mint egy fiatal punci.
Van itt olyan nő, akinek sikerült megcsípnie egy ilyen pasit?
Ha igen, hogy csinálta?
Egyéb ötleteket, tippeket is szívesen fogadok :)
Akinek nem életforma, annak nem szabad hajót venni, csak bérelni. Egyrészről, akkor olcsóbb, mint gondolnád, másrészről nem szakad meg az ember szíve, ahogy nézi, hogy egész évben eszi az idő a kert végében.
Viszont a félmegoldásokat nem szeretem. Elsősorban azért dolgozom, hogy a gyerekeim ne úgy nőjenek fel, ahogy én. De azért is, hogy úgy élhessek, ahogy szeretek :)
Most viszont összedobok valami ebédet, aztán dolgozok tovább, mert sosem leszek kész.
Sok sikert a párkereséshez! :)
Ilyen fizetéssel nem tudom miért fontos a gazdag pasi... de te tudod...
Én nem lennék képes érzelmek nélkül élni valakivel, pláne gyereket szülni neki, stb.
Pènzügyes, bankos körökben nem ritka az ekkora fizetès. Mondjuk ôk is kidolgozzàk a belüket, szóval a munkahelyen vagy neten ismerkednek mert màsra màr nincs energiàjuk.
Mondjuk ha megèrzik hogy a pènz miatt kellenek, akkor sok jòra ne szàmìts.
Nem tartanám èn sem tùl hìzelgônek, ha azèrt közeledne felèm egy nô,mert jò a fizum. Ez olyan mintha fizetnem kellene a szexèrt...na ott mèg nem tartok...
Próbàld meg fordìtva. Flörtölj a fiòkvezetôvel (ha 8-10 milliót akarsz nàluk elhelyezni,akkor màr leülnek veled beszèlgetni ès innentôl tiszta,hogy neked is van, szóval nem a pènzère hajtasz... :) környèkezz meg g.c. politikusokat (lèpj be a helyi szervezetükbe ès lopj csókot a legnagyobb tolvajtól :) menj el dràga utakra hadd tudja meg 30 pènzeszsàk hogy egy gazdag szingli vagy, jogàszok bálja, vàllalkozók bálja stb.
Mèg az is lehet hogy megszeretsz valakit, aki vèletlenül kôgazdag. Viel glück!
Tudom, hogy le leszek szavazva, de megírom az enyémet.
22 vagyok. Jó családból származom. A gond csak az volt, hogy anyukám minden garast a fogához vert, soha nem mentünk nyaralni, nem vettünk finom kajákat, mert ő úgy gondolta, hogy ilyesmire felesleges költeni, pedig volt rávaló. Gyűlöltem ezt, mikor minden osztálytársam annak idején mesélte a családi nyaralás élményeit, én meg csak hallgattam és nem tudtam hozzászólni. Aztán kimentem külföldre és ott belecsöppentem egy gazdag rétegbe. Nem újgazdag, hanem intelligens gazdagok. A barátom is ilyen. Szeretem őt nagyon, őszintén, ő is engem és bevallom, hogy fontos az is, hogy nagyon tehetős. Egyszerűen örülök annak, hogy nem kell semmit sem nélkülöznöm mellette, hogy ő a férfi, de emellett én is dolgozom. Megértelek teljesen kérdező. Azelőtt ez normális volt, hogy a férfi tartotta fent a családot, most meg mindenki felháborodik, amint vannak a nőknek igényeik. Nem kitartott akartam lenni soha, csak egy olyan partnert kívántam magamnak, aki mellett nem kell ilyeneken gondolkozni. Megtaláltam. 22/l.
Annak az egyedülálló nőnek akinek nem elég havi 600e azzal komoly gondok vannak. Én pasi létemre többet keresek, de biztos, hogy nem kellenél egy percre sem, mert elherdálnád az én általam megkeresett pénzt aztán a sajátodat meg beraknád a bankba. Neked nem egy pasi kell hanem valaki akinek a vérét szívhatod!
Egyébként egyszerű, a te pontos megnevezésed, még ha nem is tetszik, de ez van: Luxus qva.
45-ös, tőlem zöld jelecskét kaptál :) Teljes mértékben egyet értek veled, nagyon jó hogy leírtad :)
46-os: Olvasd vissza hogy mire költök :) Luxus qva? Bizonyára... ;)
Retkes büdös k*va
Szét rugnam a fejed 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!