Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet gazdag pasit elcsábítani?
Nem a 160 centis, kopasz 50-esekre gondolok, hanem az igenis fiatal, jóképű gazdag pasikra. Nekik már több kell, mint egy fiatal punci.
Van itt olyan nő, akinek sikerült megcsípnie egy ilyen pasit?
Ha igen, hogy csinálta?
Egyéb ötleteket, tippeket is szívesen fogadok :)

A mentális tényleg rosszabb :S. De amúgy nem értem, ennyit gürizel feltételezem nem vagy munka fóbiás. Ezek szerint elég jól beszélsz angolul, vagy akár több nyelven. És még is erre vágysz, hogy fel add a függetlenséged, akár egy olyan kapcsolatért is amit érzelmileg nem is élvezel.
Nem tölt egy önbizalommal, vagy valami hasonló jó érzéssel, hogy független vagy, jól keresel, okos vagy? Ennyit számít neked az egész? Mert akkor akár vegyél vissza a munkából, tegyél félre x pénzt (mert azért azt ne mond hogy havi szinten felemészted a 4-500k kereseted). Aztán menj el ismerkedni, ha ez gátol meg benne. Ahogy valaki mondta, ennyiből bőven ellehet menni masszázsra, kondi terem, szóval menőbb helyekre.
Elméletben, nem hiszem hogy ez rossz, de nem minden nő ilyen. Valaki valószínűleg külön élvezi hogy ő független. Ha régi módi akarok lenni, a férfi feladata hogy pénzt keressen te meg anyáskodsz, amit eltudsz látni, ha tele vagytok pénzzel és ott lehetsz a gyerekeid mellet. Engem igazából nem zavarna ha megtehetem. De azért ne az látszódjon rajta, hogy az istenért se akarna dolgozni, és csak hátra dőlve vihorászik + élvezkedik. Meg ne tunyuljon el, egyébként is halára unná magát otthon. Hasonlót egy elég pénzes emberkétől is halottam, aki pont egy alacsonyabb idősebb emberke:) , de az ilyesmit ő se nézi jó szemmel.
5 nyelven beszélek folyékonyan. De sajnos, ezt a pluszt, ki is használják a munkáltatóid :S Nem adnám fel a függetlenségem, csak mivel tudom hogy Magyarországon a férfiak átlagkeresettel élnek, így szeretném, ha legalább annyit keresnének mint én. Nem én fogok eltartani férfit, az fix. Csak minden 7-8 pasi keresi meg a havi fél milliót. Három réteg van Mo-n. Az abszolút szegények akik átlagos keresettel éldegélnek és az undorítóan gazdagok. Ezért fontos hogy sokat keressen, hogy egy kicsit én is megpihenjek anélkül, hogy megcsappanna a fizetésem. Mert ennél a munkánál úgy van, hogy minden ügyfél után (függ attól is, mekkora halról van szó) kapsz egy bizonyos összeget... ergo, minél kevesebb az embered annál kevesebb pénzt kapsz.
A fizetésem 20%-át rászorulóknak utalom mindig. (10% állatotthonok között oszlik meg- szerintem ismeritek ia a noé állatothont és a másik 10% pedig egy budapesti gyermekotthonnak)

Szia!
Tökre megértem, amit mondasz. Én is kidolgozom a belem, bár én csak fele ennyit keresek, mint te. Igen, nagyon fontos a biztonság, és valóban én is a jövendő gyerekeimre gondolok.
Én pénzügyi területen dolgozom, itt a menedzserek nagyon jól keresnek. Azt nem tudom, hogy hova a fenébe járnak ezek nőzni :) De ha megtudom, megírom neked.
Egyébként nincs felvétel hozzátok? :)

34-es majd puhatold ki hova járnak! :))))) előre is köszönöm :)))
Igen, mindenki ezt kérdezgeti, sajnos ez ilyen kihalásos alapon van :D Én azért kaptam meg 20 évesen ezt a munkát, mert nem sokan birtokolnak 5 nyelvet ráadásul ilyen fiatalon tehát az átlag kor így itt 30-35 év meg azért van sok kopasz gazdag fickó mert ők már az őőős idők óta ott dolzognak és volt idejük nyelveket tanulni :D:D

De látod, mégsem volt elég, hiszen egy hónapja egyedül vagyok :)
És félreértés ne essék! Rettenetesen lusta vagyok, csak erőt veszek magamon, ha muszáj :)

Csak más sorrendben, mert a csoki után keserűnek tűnik a bor :)
A part nem az igazi, a szép helyeken mindig járkálnak emberek. Ellenben egy kis hajón nem zavar senki és nem kell hozni-vinni a holmikat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!