Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet gazdag pasit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet gazdag pasit elcsábítani?

Figyelt kérdés

Nem a 160 centis, kopasz 50-esekre gondolok, hanem az igenis fiatal, jóképű gazdag pasikra. Nekik már több kell, mint egy fiatal punci.

Van itt olyan nő, akinek sikerült megcsípnie egy ilyen pasit?

Ha igen, hogy csinálta?

Egyéb ötleteket, tippeket is szívesen fogadok :)

2012. okt. 22. 10:55
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
63%
ribanc
2012. okt. 22. 10:57
 2/48 anonim ***** válasza:
66%
Bizony, ők már nem érdekribizliket keresnek, hanem A NŐT. Szóval esélyed sincs.
2012. okt. 22. 10:58
 3/48 anonim ***** válasza:
67%
Azt hazudod neki,hogy téged egyáltalán nem érdekel a pénze :)
2012. okt. 22. 10:58
 4/48 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg ha nagyon fiatal és nagyon nagyon perverz vagy
2012. okt. 22. 10:59
 5/48 anonim ***** válasza:
63%
ribanc
2012. okt. 22. 11:00
 6/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm a 4-esnek. Én legalább bevallom és nem álszenteskedek. Minden nő gazdag pasit akar, csak próbálja magát is átejteni ezzel... Hogy is van a mondás? Amint az ajtón bejön a pénztelenség, a szerelem kilép az ablakon... Hiába etetik a pasik magukat azzal, hogy a nők nem szeretik a pénzt, ez sajnos így van... amint valaki el libegteti előttük a lehetőséget a gondtalan életre, máris lépnek. Kivétel nélkül...
2012. okt. 22. 11:01
 7/48 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel vitatkoznék. Ugyanis vannak kivételek. Én meg azt a mondást hoznám fel, hogy " Nem a pénz számít, de jó ha van." De sose hagynék el valakit, aki szeretek, egy olyanért aki milliomos. És lett volna lehetőségem, de nem tettem. Szeretek független lenni és általában egy pasi, aki teli van pénzel azt hiszi mindent megkaphat és a tulajdonjának tekint. Én ebből nem kérek :) Inkább lakok híd alatt és akkor nem megy ki az ablakon a szerelem pénztelenség idején :)))
2012. okt. 22. 11:12
 8/48 anonim ***** válasza:

Kivétel nélkül ? Ezzel nem értek egyet na de, az ilyen pénzéhes ribancok ezt nem fogják megérteni soha...

Énmeg igenis úgy csajozok, hogy senki nem tudja hogy élek és h a garázsba egy R8as áll, meg hogy a számlámon X összeg van. Mellesleg párválasztásba nekem fontos, hogy a lány intelligens, igényes, tájékozott legyen sok területen. És igen, ne a pénzem legyen a fontos neki. 2 hónap után esetleg megmondanám neki, mi a helyzet :)

Aki annyi ideje van már velem, úgy hogy mit sem sejt anyagi helyzetemről, az nem amiatt van velem.. És utána sem változnak át pénzéhes lehúzós ribancokká mint te vagy, kedves kérdező. Szóval ennyit a 'kivétel nélkül' -ről.

2012. okt. 22. 11:12
 9/48 anonim ***** válasza:

"Hiába etetik a pasik magukat azzal, hogy a nők nem szeretik a pénzt, ez sajnos így van..."

Íme az élő példa!

Vannak olyan nők még,akiknek nem csak ez számít.

Ne legyen szegény,de én a normál keresetű pasikat sem nézem le.

2012. okt. 22. 11:13
 10/48 A kérdező kommentje:
Sokan azt hiszik, hogy az olyan lányok mint én, csak maguknak akarják a gondtalan jövőt. FRANCOKAT. Én azt akarom, hogy a gyermekeim majd ne tudják mi az hogy nincs pénz... hogy ott tanulhassanak, nyaralahassanak ahol csak akarnak. Kit érdekel, hogy én nem vagyok boldog és hogy nem szerelemből házasodtam? A lényeg, hogy a gyerekek boldogak lesznek és engem az majd kárpótol mindenért.
2012. okt. 22. 11:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!