Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet gazdag pasit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet gazdag pasit elcsábítani?

Figyelt kérdés

Nem a 160 centis, kopasz 50-esekre gondolok, hanem az igenis fiatal, jóképű gazdag pasikra. Nekik már több kell, mint egy fiatal punci.

Van itt olyan nő, akinek sikerült megcsípnie egy ilyen pasit?

Ha igen, hogy csinálta?

Egyéb ötleteket, tippeket is szívesen fogadok :)

2012. okt. 22. 10:55
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerűen elsimíthatod a gyermekeid jövőjét: dolgozzál Te is, ne csak ingyenélj! Majd ők is példát vesznek a drágalátos anyjukról, és meglesz a következő generáció első néhány selejtje.
2012. okt. 22. 11:19
 12/48 A kérdező kommentje:
Ez is álszent duma :D Jól tudjuk, hogy akik becsületesek és rendesek az életben mindig azok szívnak... Eleget voltam rendes lányka, mindig azok jutottak előrébb akik ambiciózusak, törtetők és agresszívak voltk. Karrier szinten főképp...
2012. okt. 22. 11:21
 13/48 anonim ***** válasza:

Jó a szöveged,csak kár hogy nagyot fogsz koppanni.

A pénzes csávók se nézik jó szemmel,ha a lusta asszony egész nap otthon ül!

2012. okt. 22. 11:25
 14/48 anonim ***** válasza:
Küldj egy képet magadról és megmondom, hogy milyen esélyed vannak!
2012. okt. 22. 11:31
 15/48 A kérdező kommentje:
Nem vagyok lusta. Karrierista vagyok és dolgozok rengeteg... csak látom, mennyivel könnyebb azoknak az élete, akiket hátulról tuszkolnak is. Én havi 600 ezret keresek bruttóban úgy hogy dolgozok éjt nappallá téve, nem panaszkodom mert ez nagyon jó viszont ahhoz hogy ez így is maradjon semmi magánéletem nincs és az alvás is a 3. helyen szerepel az életemben (ezt a munka és a levegő vétel előzi meg) és ha leeresztek rögtön felére, negyedére csökken ez az összeg... ezért jó ha valaki ott van melletted.
 16/48 A kérdező kommentje:
14-es hidd el külsővel nincsenek gondok :) ;)
 17/48 anonim ***** válasza:
szerintem egy ötperces beszélgetésből rálehet jönni arra,hogy milyen egy lány.lehet,hogy találsz egy pénzes pasit de nem biztos,hogy hosszú távon fog veled tervezni. ne nézd hülyének az embereket.pláne ha van pénze. a gazdagok nem azért gazdagok mert összeállnak holmi jött-ment buta libával.
2012. okt. 22. 11:32
 18/48 anonim ***** válasza:

Ha nem felszínes az adott férfi, aki gazdag és el akarod csábítani, akkor úgy lehet, mint akárki mást.

Ha viszont az a felszínes fajta, akin látod, hogy erre a legbüszkébb magával kapcsolatban, hogy mennyi pénze van, meg nagyon a külsőségeknek él, azt pedig úgy tudod megszerezni, ha baromira jól nézel ki, tényleg tipikusan olyan nő vagy, akivel villoghat, akárcsak egy méregdrága kocsival például.

Amúgy én megértem, amiket írsz, de ha ilyen kitartottként tervezed az életed, hogy csak élősködj rajta, és nem is fogod szeretni őt (ezt úgyis megérzi), akkor nem tudom, hogy képes leszel-e majd boldog lenni, alapból meg lesz rólad a véleménye, nem fog tisztelni, és az nagyon fontos egy kapcsolatban!

Amúgy meg járj sokszor olyan helyekre, ahol az ilyen gazdag férfiak vannak, aztán ha jól nézel ki, úgyis kiszúr magának egy ilyen férfi előbb-utóbb.

2012. okt. 22. 11:35
 19/48 anonim ***** válasza:

Olvasgatom a hozzászólásokat, és azt hiszem tudnod kell, hogy rossz irányból közelíted meg a dolgot.

A magadfajta lányokat nem tudom nőnek tekinteni. Egyszerűen nem tudom tisztelni őket, mert feladják a saját értékrendjüket, önbecsülésüket, és szinte bármit megtesznek azért az illúzióért cserébe, hogy azt hihetik, az az ő életük, amit mellettem élnek. És egy ilyen nőtől végképp nem szeretnék gyereket.

És igenis, vannak aranyos és tisztességes lányok. Nemrég egy lány azért szakított velem, mert szerinte nekem a törődést csak a pénz jelenti, és ő nem erre vágyik.

Ebből nekem nem az jött le, hogy akkor olyan lányra van szükségem mint te, hanem hogy jobban oda kell figyelnem.

Szóval ha tehetősebb partnert szeretnél, vagy változz, vagy fogadd el, hogy eszköz leszel.

2012. okt. 22. 11:39
 20/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó :) Szeretem az olyan embereket, akiknek eltér a véleményük és az értékrendjük az enyémtől és képesek ezen felül emelkedni és tanácsot adnak vagy ötletelnek. Ezt nevezem intelligenciának, szóval még egyszer köszönöm :)
2012. okt. 22. 11:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!