Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megpróbáljam vagy ne?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki még csillagot is lehozná nekem és már sírt is utánam annyira szeret és nagyon aranyos, de én sajnos nem érzek iránta többet mint barátság, de mondta, hogy próbáljuk meg és ha nem megy akkor maradunk barátok, szerintetek megpróbáljam úgy hogy nem érzek iránta semmit?:S2012. okt. 21. 17:13
1/6 anonim válasza:
Inkább, nehogy összetörtd a szívét. Anita te vagy az? :O
2/6 A kérdező kommentje:
nem xD
2012. okt. 21. 17:28
3/6 anonim válasza:
Ne próbáld így szerintem. Nem lesz jó vége.
Viszont, ha már azt mondtad neki, hogy próbáljátok meg, akkor ne szállj ki belőle. Vidd végig az egészet. Közben is megszeretheted, de készülj fel, hogy rossz vége lesz.
4/6 A kérdező kommentje:
nem én modntam hogy próbáljuk meg..
miért lesz rossz vége?
2012. okt. 21. 20:26
5/6 anonim válasza:
Szerintem azért lenne rossz vége mert ha megpróbáljátok és nem megy akkor barátként is elveszted
6/6 anonim válasza:
ha erre igent mondasz, akkor sajnálatból jöttél vele össze..
nem fog működni, és se pasi, se barát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!