Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek megpróbáljam vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megpróbáljam vagy ne?

Figyelt kérdés
úgy vagyok az egyik osztálytársammal, hogy egy éjszakára kiváncsi lennék rá szexuálisan. és osztálykiránduláson ott is lenne a lehetőség.megpróbáljam, vagy ne? (ne nézzetek ribancnak, nem vagyok az, nem is szoktam ilyet csinálni, csak fizikailag vonzódom hozzá, úgy, hogy egy este megpróbálnám vele) nem tudom, hogy ő benne lenne-e mert még csak idén jött az osztályunkba és én még nemvagyok vele sokat csak néhanéha beszélünk. de ő pont olyannak néz ki, aki a lányokat egy éjszakára szeretné, és annyira még engem is érdekelne :$
2010. ápr. 15. 18:58
 1/3 anonim ***** válasza:
nem tűnsz elég érettnek.. osztálykiránduláson ne csináld. simán rajtakaphatnak, őseid is megtudhatják, mehetsz fegyelmire, osztálytársak röhögnek, tanárok utálnak.. szerintem egy numeráért ne kockáztass. [tapasztalatból, az egyik barátnőm így járt. megbánta.]
2010. ápr. 15. 19:01
 2/3 anonim ***** válasza:

1 próbát megér , de ne az osztálykiránduláson , vagy k*rváranagyon bújjatok el vhol, ciki mikor rádnyitnak és a fél banda a te seggedet látja totálban...

mondjuk csaj vagy szal max a csávóét de akkoris cink tud lenni :D

2010. ápr. 15. 19:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Màsnap a fèl suli rajtad fog röhögni a hàtad mögött-kell ez neked?
2010. ápr. 15. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!