Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszek soha azoknak a férfiaknak akik nekem igen? Az önbizalmam már 0 val egyenlő.21 L
Figyelt kérdés
Szóval nálam nem kezdeményez soha senki... Ezért én néha szoktam, de teljesen finoman jelzem hogy tetszik nekem valaki. És ebből mindig az van hogy az illető elutasít nyíltan! Sőt nem csak hogy kapcsolatot nem akarnak, de még egy éjszakát se vállalnak velem! Borzasztó ilyen rondán élni... Más nők meg a kisujjukat se mozdítják és mégis odáig vannak értük a férfiak, nekik pedig csak válogatni kell közülük. :(2012. okt. 21. 12:10
31/39 anonim válasza:
Te vagy a képeken? Mert akkor az vicc, hogy nem találsz senkit. Merre laksz? És igen, ilyen arccal lehetsz akármilyen súlyú, szép vagy. 24/F
33/39 anonim válasza:
Én is így vagyok, csak én fiú vagyok és 17 éves.
34/39 anonim válasza:
Ha valóban te vagy a képeken, akkor ez csak valami vicc. Amúgy meg valami troll lehetsz, talán nem is lány. Nem hiszem el, hogy egy ennyire szép lány ilyen helyzetben van!
35/39 anonim válasza:
Ez a kérdés egy vicc! Egy olyan nő aki a képeken van életében nem írna ki ilyet! De sok embernek van sok ideje a többiek hülyítésére.. 24F
36/39 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm hogy nem hisztek nekem... facebook profilt nem fogok belinkelni azért, igy is bátor hogy vállalom az arcomat kitudja ki ismer fel. És amint irtam nincs jó alakom, szóval kalkuláljátok bele, ne csak az arcomat nézzétek. Úgy képzeljétek el a összképet.
2012. nov. 11. 20:08
37/39 Hole Hunter válasza:
Valóban nehéz elhinni, hogy egy ilyen gyönyörűséget nem ugrálnak körbe a pasikák...ne csodálkozz a hitetlenkedőkön!
Van róla fogalmad, milyen sokan álmodnak rólad?...nem hinném.
Szal fel a fejjel! Lesz pasi bőven. Csontvázak meg a rossebnek sem kellenek. A képek alapján inkább azt mondanám...tökéletes! :)
38/39 anonim válasza:
Akkor linkelj az alakodról is egy képet, vagy küld el privátba, ha tényleg ezt gondolod, és akkor meg tudjuk mondani. Amúgy a legtöbb férfi csak álmodik az ilyen szép nőkről.
39/39 anonim válasza:
Valahogy én se tudom elhinni hogy ez te vagy...vagy hogy nem mennek oda hozzád,egy ilyen szép lányhoz. Az alakod nem tudom milyen,husisat képzeltem el,bejövős...nagyon is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!