Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tetszek soha azoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tetszek soha azoknak a férfiaknak akik nekem igen? Az önbizalmam már 0 val egyenlő.21 L

Figyelt kérdés
Szóval nálam nem kezdeményez soha senki... Ezért én néha szoktam, de teljesen finoman jelzem hogy tetszik nekem valaki. És ebből mindig az van hogy az illető elutasít nyíltan! Sőt nem csak hogy kapcsolatot nem akarnak, de még egy éjszakát se vállalnak velem! Borzasztó ilyen rondán élni... Más nők meg a kisujjukat se mozdítják és mégis odáig vannak értük a férfiak, nekik pedig csak válogatni kell közülük. :(
2012. okt. 21. 12:10
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Tényleg szép csaj vagy, és ki van zárva, h valóban átlagos külsejű pasik tetszenének. Persze ha csak a bradpitteket veszed észre (márpedig csak őket veszed észre), akkor lehet h őket tekinted átlagosnak.
2012. okt. 21. 13:08
 22/39 anonim ***** válasza:
Akkor játssz ezzel minden tét nélkül. Mármint azzal, hogy szépnek látnak-e vagy sem. Sokakat az szokott visszariasztani, ha a lány "komoly" szándékkal közelít. De lehet más gond van. De a szépséged, vagy a vélt "rondaságod" szerintem nem játszik itt valódi szerepet. :)
2012. okt. 21. 13:09
 23/39 anonim ***** válasza:
Neked mi az átlagos kulsejú pasi leirnád az adatait ami minimum kell hogy járj vele? vagy tegyél képet ki ojanrol aki még járnál de rondábal nem. Ha egy ijan csaj kinálná zavarba lenék és biztos elcsábitana. Mondjuk énis tálcán kinálom magam a csajok nak. ha gondolod privibe elkuldhetevalami elérhetőséget. fecebook , msn vagy skyp. meg mejik városba laksz. Énis kizártnak tarom hogy ne probálkozanak. és probáld erősen jelezni ha finom nem elég.
2012. okt. 21. 14:03
 24/39 anonim ***** válasza:

Ha a sulyoddal nem vagy megelegedve, akkor fogyokurazz, sportolj!

Ha mar most elhanyagolod magad, mi lesz kesobb?

2012. okt. 21. 14:24
 25/39 anonim ***** válasza:

ilyen arccal én 80 kilósan is elfogadnálak :D ha összeillenénk, bár arra nincs olyan nagy esély mint egy 15-17 évesnél, de nem kizárt

F19

2012. okt. 21. 14:41
 26/39 anonim ***** válasza:

jah amúgy én sem vagyok megelégedve a testemmel, nah ezért testépítek full komolyan mindent beleadva! ennyi...

előző voltam

2012. okt. 21. 14:42
 27/39 anonim ***** válasza:

szerintem nagyon szép csaj vagy, ezért hihetetlen számomra, hogy nem akarnak járni veled. nem tudom, milyen fiúknál és milyen szituációkban próbálkoztál be, de szerintem rossz helyen keresgélsz.

tudnál említeni példákat, hogy milyen módon koptattak le a fiúk? hátha ebből ki tudjuk találni, hogy mi is a helyzet.

Ha pedig a súlyoddal van bajod, akkor kezdj el sportolni, mondjuk aerobikozz otthon (én is azt szoktam), vagy fuss.

Az arcod nagyon szép, szóval tényleg nem tudom,hogy mi lehet a baj.:O

2012. okt. 21. 15:59
 28/39 anonim ***** válasza:
tök szép vagy. Ne vedd egyből magadra a visszautasítást
2012. okt. 21. 16:00
 29/39 anonim ***** válasza:
Bár csak ilyen barátnőm lehetne mint te, ami a külsődet illeti. Nincs egyáltalán semmi baj a külsőddel,sőt...
2012. okt. 21. 16:52
 30/39 anonim ***** válasza:
De sajnos nekem soha nem lesz ilyen barátnőm ilyen fejjel,mint ami nekem van.
2012. okt. 21. 16:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!