Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszek soha azoknak a férfiaknak akik nekem igen? Az önbizalmam már 0 val egyenlő.21 L
Gyönyörű szemed van.Szép és helyes is vagy.Nem tudom miért nem akadnak rád a pasik.
Kár,hogy nem ismerlek :(
Szia, a kepeket elnezve mashol van a problema.
Anno en is igy jartam (30 eves no vagyok) , es sajnos gyorsan telik az ido, tehat most kell csinalnod valamit.
A suliban ( is) jarj nyitott szemmel, jo ha van valami hobbid, mert ott is talalkozhatsz vakakivel, jarj el a baratnoiddel ide-oda.
Ha valaki tetszik, szemezz vele, probalkozz.
Meg van idod!
En 30 vagyok, meg mindig nincs komoly kapcsolatom :(
En is nagyon onbizalom hianyos voltam, akik lettek volna, azok nekem nem kellettek.
Most elmeletileg van baratom, aki viszont le se sz.r :(
Fel a fejjel!
Próbálom megfogadni a tanácsokat! :)
Amúgy ezt az egy éjszakára sem dolgot, nem úgy értem hogy bárkitől is ilyet akarnék, és ezt se akarják velem. Hanem aki elutasít, az még ilyen módon se akarja "kihasználni" az érdeklődésemet. Ez végülis jó dolog, hogy nem akarnak átverni se. Csak néha arra gondolok, hogy ez is azért van mert annyira visszataszitó vagyok nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!