Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tetszek soha azoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tetszek soha azoknak a férfiaknak akik nekem igen? Az önbizalmam már 0 val egyenlő.21 L

Figyelt kérdés
Szóval nálam nem kezdeményez soha senki... Ezért én néha szoktam, de teljesen finoman jelzem hogy tetszik nekem valaki. És ebből mindig az van hogy az illető elutasít nyíltan! Sőt nem csak hogy kapcsolatot nem akarnak, de még egy éjszakát se vállalnak velem! Borzasztó ilyen rondán élni... Más nők meg a kisujjukat se mozdítják és mégis odáig vannak értük a férfiak, nekik pedig csak válogatni kell közülük. :(
2012. okt. 21. 12:10
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:

Gyönyörű szemed van.Szép és helyes is vagy.Nem tudom miért nem akadnak rád a pasik.

Kár,hogy nem ismerlek :(

2012. okt. 21. 12:41
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
Most a fotók alapján azt gondolnám, hogy a mércéd valahol Brad Pit környékén van...
2012. okt. 21. 12:44
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
Bocs: Brad Pitt. :) De tényleg. Vagy a kép nem téged ábrázol, vagy valami itt nagyon nem stimmel...
2012. okt. 21. 12:46
 14/39 A kérdező kommentje:
Miért gondolnád ezt? Egyáltalán nem igaz. Átlagosnak mondott pasik tetszenek, nem kell se magasnak, se izmosnak, se tökéletes arcúnak lennie.
2012. okt. 21. 12:46
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

Szia, a kepeket elnezve mashol van a problema.

Anno en is igy jartam (30 eves no vagyok) , es sajnos gyorsan telik az ido, tehat most kell csinalnod valamit.

A suliban ( is) jarj nyitott szemmel, jo ha van valami hobbid, mert ott is talalkozhatsz vakakivel, jarj el a baratnoiddel ide-oda.

Ha valaki tetszik, szemezz vele, probalkozz.

Meg van idod!

En 30 vagyok, meg mindig nincs komoly kapcsolatom :(

En is nagyon onbizalom hianyos voltam, akik lettek volna, azok nekem nem kellettek.

Most elmeletileg van baratom, aki viszont le se sz.r :(

Fel a fejjel!

2012. okt. 21. 12:49
 16/39 A kérdező kommentje:
Egyébként nincs jó alakom, valamennyire látszik a képekből is sztem, hogy nem vagyok sovány. Szóval ez is közre játszik.
2012. okt. 21. 12:49
 17/39 anonim ***** válasza:
Szerintem az alakoddal nincs baj
2012. okt. 21. 12:50
 18/39 anonim ***** válasza:
Azért gondolom, hogy Brad Pitt a mércéd, mert a képek alapján tök szép vagy. Egyszerűen nem hiszem el, hogy neked ilyen problémád lehet. De persze egy kapcsolódás sok dologtól függ, de ha "még egy éjszakát sem", azt azért már kétlem...De a fene tudja...érdekes ez a dolog. De hogy honnan veszed, hogy "ilyen rondán", azt végképp nem értem. De talán itt van elásva a kutya... Inkább magadat kéne legelőbb jól elfogadni...szeretni...és aztán már nem lesz ilyen gondod.
2012. okt. 21. 12:56
 19/39 A kérdező kommentje:

Próbálom megfogadni a tanácsokat! :)

Amúgy ezt az egy éjszakára sem dolgot, nem úgy értem hogy bárkitől is ilyet akarnék, és ezt se akarják velem. Hanem aki elutasít, az még ilyen módon se akarja "kihasználni" az érdeklődésemet. Ez végülis jó dolog, hogy nem akarnak átverni se. Csak néha arra gondolok, hogy ez is azért van mert annyira visszataszitó vagyok nekik.

2012. okt. 21. 13:05
 20/39 anonim ***** válasza:
Dehogy vagy az.Csak nem akarnak kihasználni
2012. okt. 21. 13:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!