Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az baj ha nem borotválom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha nem borotválom a hónaljam?

Figyelt kérdés
Meg igazából sehol se, meg a szemöldököm se szedem. Azt mondja a családom hogy így a természetes ahogy Isten megteremtett :) 14/L
2012. okt. 21. 01:21
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Készülj fel rá, hogy a veled egykorúaknak nem fog tetszeni.
2012. okt. 21. 01:22
 2/10 anonim ***** válasza:
48%
Nagy a szemöldököd? Akkor rondítja a szépségedet. Mekkora a hónalj szőröd? Ha az is nagy az is csúnya. Lány vagy az istenért!
2012. okt. 21. 01:31
 3/10 anonim ***** válasza:

hát, engem konkrétan zavart, mikor még nem borotváltam a lábamat, és a nadrágot húztam fel, rendesen fájt ahogy húzódott. ujjatlan felsőt akkoriban nem is hordtam. ezek olyan 12 éves koromban voltak, azóta mondhatni "csupasz csiga" vagyok, csak a karomon hagyom meg, mert nem feltűnő és világos.

amúgy nyolcadikos vagy kilencedikes vagy? mert az új suliban lehet majd cikibb lesz mint most.

14L

2012. okt. 21. 01:31
 4/10 anonim ***** válasza:
Lehet alapból is, hogy jól néz ki, de ha nem jól akkor igencsak hátrányos helyzet...
2012. okt. 21. 01:48
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát a hónaljszőr elég kényelmetlen, főleg nyáron. Te tudod, mondjuk visszafogott lánynak tűnsz, és ez jó. :)
2012. okt. 21. 02:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha nyáron strandra mész azért húzd le a hónalljadról, az nem árt. Szemöldök nem gáz ha nem kócos. Ha mindenki úgy nézne ki ahogy Isten megteremtette, természetesen, akkor hosszú körmökkel loboncos csapzott vagy raszta hajjal és hónaljkutyával járkálna az utcán. Nem lenne valami szép látvány, én a borotvára szavazok. 30/F
2012. okt. 21. 06:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Te tudod, de szerintem a teljes igénytelenség látszatát kelti. Ha ez így marad, ki fognak nézni a társaságból, és pasid is kisebb eséllyel lesz. Szerintem a borotválkozás olyan szinten része a tisztálkodásnak, mint a fogmosás. De isten fogkefét sem teremtett, szóval azt sem használod :O
2012. okt. 21. 08:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez Undorító!

Szerintem mindenkinek ezt mondják a szülei,hogy gáz ha borotválod odalent,meg stb..

Hidd el nyáron pólóba hogy fogsz már ki nézni..:D

Én nem tudnék elmenni sehová ha tudnám h tiszta szőr a testem

/személyes véleményem/ Te döntésed

17/F

2012. okt. 21. 13:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Azért egy férfi legyen szőrös... 1-2 hely kivételével... utolsó te egy diszb*zi vagy.
2012. okt. 21. 14:40
 10/10 anonim ***** válasza:

Fú,mi az hogy díszb*zi vagyok?

Én is ugyanúgy értettem mint te arra a 2-3 helyre te cs*ves:D

Hát oké akkor te legyél szőrős meglátjuk hány lány fog megkívánni:D

Remélem van 1 20centis se*gszőröd :D

Am meg az a díszb*zi aki pl lábán a szőrt leborotválja pl osztálytársaim fele.. Azért annyira nem viszem túlzásba.

Ha nem tűnt volna fel a "diszb*zi" voltam.

2012. okt. 21. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!