Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, hogy csak akkor borotválom a lábam/hónaljam/szeméremszőrzetemet, ha a barátommal vagyok együtt egy pár napot?
Figyelt kérdés
Egyébként nem öltözködök úgy az utcán, meg egyéb helyeken, hogy egy bármit is számítana, mert nem látszik... de baj? Manapság már szinte mindenki borotválja magát, ahol éri.2010. máj. 10. 18:07
1/5 anonim válasza:
Szeméremszőrzet szerintem még oké. Ha rövidebb nadrágot/szoknyát veszel fel, gondolom alap, hogy borotválod. Hónaljban azért ne hagyd meg, mert a baktériumok elszaporodnak, meg büdibb az ember szerintem.
2/5 anonim válasza:
a szemérem szőrzetem én se szoktam általában akkor mikor semmi esély arra hogy találkozzunk vagy ilyesmi
3/5 anonim válasza:
Bocs, előző vagyok, kimaradt 1 szó:
Ha rövidebb nadrágot/szoknyát veszel fel, gondolom alap, hogy borotválod a lábad.
4/5 anonim válasza:
Első kommentel értek egyet, bár engem már ma leoltottak hasonló témában.
5/5 anonim válasza:
Elsővel értek egyet. ha nem találkozunk, én se szőrtelenítem a nemi szőrzetet, de a többit igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!