1/14 Zsákos_Frodó válasza:
Szerintem inkább foszfor.
2/14 anonim válasza:
Eléggé!!Ez a két testrész amit egy fiúnak alap borotválni,szőrteleníteni.Fiatal vagy még mindenképpen,legalábbis nekem az jön be.A lábad, kezed, mellkasod lehet szőrös de ezt a kettőt szerintem vedd kezelésbe;) 15/L
3/14 anonim válasza:
A te dolgod. :D Ha neked úgy kényelmes... :D Csak férfiasan :DD Am 2., 15 évesen nem korai kicsit erről a témáról nyilatkozni? :D
4/14 anonim válasza:
Mi az, hogy alap borotválni? Nagy tapasztalatai lehetnek erről egy 15 éves kislánynak :D
Egyáltalán nem cink! Hidd el, aki szeretni fog, az úgy fogad el, amilyen te vagy. Ha nem tetszik neki, akkor úgy is megfogja mondani, megbeszélitek és változtatsz a dolgokon.
20/L
5/14 anonim válasza:
Nem gáz. Jobban szeretem amikor egy pasi szőrös. személy szerint ki nem állhatom a manapság olyan divatos feminin férfiakat!
6/14 anonim válasza:
Nem az,de ez a te döntésed és a párodé.Mindenkinek más jön be.
7/14 anonim válasza:
Lehetőleg ne azért borotváld le, mert más azt mondja, hanem mert neked úgy tetszik, és én kifejezetten ki tudok ábrándulni egy-egy csupasz testrész látványán.21 L
8/14 anonim válasza:
Attól, hogy 15 éves vagyok lehet egy ideálom és hogy mi tetszik.Pasizni is lehet szerintem már 15 évesen.
9/14 Zsákos_Frodó válasza:
Amíg azt mondod hogy pasizás 15 évesen addig ne csináld. ;)
10/14 A kérdező kommentje:
akkor nem égő mert körülöttem majd nem mindenki csinálja de én nem akarom...
2011. dec. 27. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!