Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az cink ha nem borotválom a...

Az cink ha nem borotválom a honaljam meg f. om? 17F

Figyelt kérdés

2011. dec. 26. 20:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom itt ki miről beszél. Attól, hogy ismétlem 15 éves vagyok(mondjuk mindig idősebbnek néznek, de ez nem tartozik rátok, meg nem is erről van szó) lehet egy pasi ideálom, egy hónaljat meg az utcán is lát az ember és én arra is reagáltam mivel az volt a kérdés. A másik pedig szintén a véleményem, hogy szerintem alap egy pasinál. Ha valakinek a hónalja és ott alul szőrös az undorító és igénytelen véleményem szerint.És nem tudom ki volt az a buta aki aki azt írta, hogy 15 évesen nem kéne ebben a témakörben forgolódnom, hónaljat nem láttál még egy buszon, meg a fiú ismerőseid körében?Meg péniszről fogalmad nem volt még 15 évesen?(ha csak példának azt vesszük) Csak a szexeléssel tudod összekötni a kérdést?! Persze mindenki úgy hordja ahogy tetszik neki. Egyet nem értek!! Minek tesz föl valaki ide egy kérdést ha a válaszokkal nem érte egyet?? Ha te nem akarod borotválni és így megfelel akkor legyél úgy, de akkor ne érdekeljen más véleménye, főleg ha meg sem fogadod.
2011. dec. 27. 21:42
 12/14 Zsákos_Frodó ***** válasza:

Hogyha nem ránk tartozik hogy te mennyire nagylánynak látszassz, akkor minek írtad oda? :D

De, már sokkal kisebbeknek van róla fogalma, de nem hiszem, hogy annyira nagy tájékozottsága van arról hogy hogyan ápolt és hogyan igénytelen a pénisz. Persze lehet véleménye, de azért úgy hogy még nem nagyon látott (jobb esetben) igen csak nehéz véleményt alkotni.

És szerintem van joga ahhoz hogy érdeklődjön mások véleménye felől, anélkül, hogy azt kellene csinálnia, amit ők mondanak, nem gondolod?

Kislány, vegyél egy kicsit vissza!

2011. dec. 28. 00:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Frodó Hobbit azért írtam le mivel vannak olyan 15 évesek is akik esetleg úgy néznek ki mint egy elsős és még azon a szinten vannak nyilván ők nem szólnak bele ilyen kérdésekbe. De aki fejlettebb mint kinézetileg mint gondolkozásban az már beleszólhat úgy gondolom.Sajnos a mai fiatalok már 12évesen láttak olyat képzeld kiemelem ezt egyáltalán nem tartom helyesnek.Viszont szerintem abban az értelemben haladjunk már a korral, hogy legyen valaki akárhány éves ha elmondja a véleményét egy kérdésre azt tartsuk tiszteletben, nem kell egyetértenünk vele,legyen más véleményünk, de mindenki azzal foglalkozzon.
2011. dec. 28. 14:04
 14/14 anonim ***** válasza:
nem cink! férfiasabb. :) de ha a hónaljadon nagyobb, azt kéne. lent pedig nem hiszem, max annyit, ha "hosszú" picit lerövidíteni.
2011. dec. 29. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!