Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok egy ilyen nőről?
Figyelt kérdés
Keményfejű, nyílt/szókimondó, erős akaratú, okos, kedves?2012. okt. 20. 19:51
1/9 anonim válasza:
Bejövős.Jó tulajdonságok.Ha tetszik a jelleme és a teste akkor mindenképpen nagyon jó
F19
2/9 anonim válasza:
Keményfejű? :D Ha erős akaratú akkor inkább nem kezdek vele. Ne akarjon uralkodni felettem. 15/f
3/9 anonim válasza:
2 Zohan.Szerintem nem ilyen szempontból gondolja az erős akaratút
4/9 anonim válasza:
Akkor valaki magyarázza el nekem, mert sajnos volt erős akaratú lánnyal dolgom.
5/9 anonim válasza:
Pl Erős akarata lehet a céljaival.Én erre gondolok.
Nem arra,hogy erőszakos a dolgokkal
6/9 anonim válasza:
Ez még elég kevés ahhoz,hogy tutit tudjak mondani,de ha össze is jönék egy ilyen csajjal,hamar szakítanánk,a szókimondó és az erős akaratú rám is jellemző,az eggyik csajommal is ez volt,kb 2-3 napig jártunk,abból a fele vita.
7/9 anonim válasza:
Nekem is bejövős, de nem lenne egy unalmas kapcsolat az biztos. :D
8/9 anonim válasza:
Ezek a tulajdonságok inkább férfiakra jellemzőek, de jó lenne egy ilyen lányhaver, aki megmondja a frankót.
9/9 Sziriusz...777 válasza:
A kapcsolatotok akkor mukodhet ha te pont a az ellenkezoje,tehat kell vezetni teged....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!