Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy ilyen nőről, és mit tennétek?
lehet h hosszú lesz....
Van egy lány, akit szerettem, a barátja voltam, és szerettem volna ha több lesz.
Volt párja mikor megismertem, és úgy volt h szakít vele, de ez nem történt meg mert végül terhes lett tőle, a pasija mellett mikor még nem volt terhes 2 sráccal is lefeküdt.
(igen elgondolkodtató, hogy tőle van e a gyerek)
A gyerek megszületett, majd jött a nehéz élet a pasijával a sok vita, de gyerek miatt együt maradtak....
Még így 1 gyerekkel is bevállaltam volna és elfogadtam volna.....
De közben ismét mikor a párja dolgozott megcsalta párszor őt, miközben a gyerek a baba 2 m-re ott feküdt tőle...
Ekkor kiosztottam elküldtem a pics@ba, ezzel totál kiábrándultam belöle.
Majd felhívott 1 hete (már 2 hónapja nem találkoztunk és nem beszéltünk) , hogy lent volt a srác szüleinél, mert a párja elment 1 hónapra külföldre dolgozni addig ott lakott....DE! nagyon hiányzom ezzel kezdte...és azzal fejezte be, hogy lefeküdt a srác apjával!
--------------------------
A srác apja amúgy csak a nevelőapja a srácnak mert az ő szülei elváltak. és azóta is ott van náluk és édes 4 esben az anyós a baba, a 61 éves pasi és ő ülnek egy asztalnál...
a válasza az volt, hogy "szeretethiánya volt"
Hát elküldtem a pics@ba.
Mást kellett volna tennem?
Nagyon jól tetted!!! őnála a ''szeretet'' szó egyenlő lehet a fas..al,,helyettesítsd be...
22F
25 a lány én 29.
Már 4 hete van másik lány az életemben.
Csak kíváncsi voltam mások véleményére.
Ha jól értem, akkor a csaj együtt volt a pasijával.
majd..
- amikor a pasija nem volt otthon, akkor ő össze vissza k*rt akivel lehetett
- te ezt elnézted volna , mert h szakít a pasijával és mondta h akkor ti együtt lesztek.
- nem szakított vele mert még dugott egyet a pasijával és lett egy gyerek.
-----------> háát lehet h tényleg nem tőle van a gyerek :)
- a gyerek megszületett, majd amikor a pasija nem volt otthon, akkor ugyanúgy dugott akivel lehetett
- te ekkor még ugyanúgy elfogadtad volna
- majd lefeküdt a srác nevelőapjával...
és szeretethiánya van??? hát menjen a k*rva annyába, egy utolsó rib@nc az ilyen!
Nehogy meg merd sajnálni!
a f@sszopó r!banc,én is jól teleküldeném :D
az ilyenek csak arra jók:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!