Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Mit gondoltok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mit gondoltok egy olyan nőről, akinek szeretője van (folyt. Köv. )?

Figyelt kérdés

A férfi elvált a feleségétől, mert a nő már megunta, hogy a 3. "igazit" is ő szolgálja ki (ne kérdezzétek, hogy miért tette), és elköltözött. 2 gyerekük is van, igaz, hogy már majdnem felnőttek, de még velük élnek.

Ezt a nő mind tudja, azt is, hogy a férfinak csak arra kell, mégis vele van. (32 év korkülönbség van köztük)

2012. aug. 13. 21:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%
Éneztetetnemértem.
2012. aug. 13. 21:57
 2/12 anonim ***** válasza:
0%

"a nő már megunta, hogy a 3. "igazit" is ő szolgálja ki"

Istenem, nagy dolog, az asszonynak is van egy dolga a házasságban. A férj pénzt keres, a nő meg kiszolgálja. Nehogy már a farok csóválja a kutyát, a férj melózik mint az állat, a nő meg nem csinál semmit csak meresztgeti a seggét két gyerekkel odahaza. Nagyon fel tud idegesíteni az ilyen.

2012. aug. 13. 21:57
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
egészségére (a mai napra elfogyott bennem az álszent energia)
2012. aug. 13. 22:00
 4/12 anonim ***** válasza:
50%
Második, mert gyereket nevelni olyan könnyű...
2012. aug. 13. 22:01
 5/12 anonim ***** válasza:
az ilyen nő ribanc
2012. aug. 13. 22:03
 6/12 anonim ***** válasza:
Hát ezt én se értem. Most ki kicsoda a történetnek látszó betűhányásban?
2012. aug. 13. 22:06
 7/12 anonim ***** válasza:
10%
4. mert családot eltartani olyan könnyű
2012. aug. 13. 22:06
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

4/5. A gyereknevelés nem tart egész nap,még akkor sem,ha kicsi a gyerek. Ha már felnőttek,akkor semmiképp.

Ki költözött el kitől? Ki volt a nőnek a 3."igazi",akit megunt kiszolgálni? Mit tud a nő,és kivel van?

2012. aug. 13. 22:08
 9/12 A kérdező kommentje:

A férfi, akitől elvált a felesége, már a 3. szeretőjét vitte haza, amikor a felesége besokallt és elvált tőle. DE! Azt soha nem állítottam, hogy a nő nem dolgozott. Sőt, elég kemény munkahelye volt, nem mellesleg a 2 gyereküket teljes mértékben ő tartotta illetve még tartja is el, mert a volt férje csak a qrváira költ.

Tehát ők elváltak, most jött a képbe a 32 évvel fiatalabb szeretője a férfinak.

De ha ennyire nem megy, inkább menjetek aludni!

Kedves 8. válaszoló!

Bár nem vagyok anya, de igazad van, abban hogy gyereket nevelni nem egész napos munka. Nem, az kb. 18-19 ÉVES MUNKA!

2012. aug. 13. 22:14
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Csak azért elhagyni valakit hogy ne kelljen kiszolgálnia, már nagyon kényelmes. Az ilyen nem szerelem, képzelem mekkora áldozatot hozhatott... ja persze hisz gyereket nevelt, hoppá, ráadásul kettőt. Egész fura, az én anyám nem elég hogy felnevelt, de közben úgy dolgozott minden nap apámmal együtt mint az állat, és nem csak a házimunkát. Ahogy látom ez a mai világban nagyon egyszerű, váljunk el mert a pasim a fürdőkádba vizelt. Váljunk el, mert sosincs itthon, mindig dolgozik, én meg a két gyerekkel szenvedek. Hát gratulálok!
2012. aug. 13. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!