Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok egy hullafehér bőrű lánnyal? Vagy tényleg ennyire ronda?
Gyakran csúfolnak a bőrszínem miatt, ugyanis nagyon sápadt, hullafehért bőröm van, ráadásul nyáron se tudok barnulni, csak folyamatosan égek lefele..
És eddig úgy voltam vele, a bőrszínem az egyetlen, ami szép rajtam, de az utóbbi időben sok ember szidott emiatt, pl. olyanokat mondtak, hogy -Biztos azért vagy ilyen fehér, mert apád rád veri! Meg ilyenek...
Tényleg ennyire ronda? És amúgy még elég feltűnő is, mármint ha a többi részemhez hasonlítjuk, ugyanis a szemeim sötétbarnák, a hajam szőkésbarna, bár inkább a barna felé hajlik...
15l
Szép a fehér bőr, ha tiszta hatást kelt. : )
20/F
Egyél vitaminokat A, C, E, vasat. stb
Majd lesz színed :D
Nekem európai nők esetében kifejezetten a fehér bőr tetszik, a "szolibarna" fajtától sikítófrászt kapok, de már az sem az igazi, ha ránapozik.
Aki megg ilyet beszól, az ezzel nem Téged minősít...:)
22/F
Szerintem sem a bőrszíned a baj.
Küldj képet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!