Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen jelei vannak annak ha csak szimplán kedvelitek a srácot? És milyen jelei van annak, ha szívesen járnátok vele?
köszi :)
f
Magamból kiindulva szívesen beszélgetek a fiúkkal, de aki tetszik is nekem, vele máshogyan, kicsit izgulok és remeg a hangom. Őt szoktam nézni is, néha mosolygok is rá. Amúgy milyen srácra gondoltál? Akit ismerek azzal így viselkedek, meg próbálok a közelében lenni, néha megérinteni nem feltűnően, csak véletlenül. Ha nem ismerem, akkor csak szemezek vele, mosolygok rá. Remélem segítettem:) amúgy ha történt veled ilyen, hogy nem tudtad eldönteni, hogy tetszel-e neki, akkor leírhatod és segíthetek "megfejteni".
16/L
Csak nézz a szemébe, az mindent elárul. :)
Ha egy csaj szerelmes egy fiúba elgyengül ha a közelében van, máshogy tekint rá. Ha beszélgetnek mindig a szemébe néz, soha nem veszi le róla a tekintetét. Remeg ha átkarolják. :)
Én is nagyon szeretek egy fiút, és lassan megőrülök annyira vágyok rá :(
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!