Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Járnátok olyan fiúval aki hadar, van amikor nem lehet érteni hogy mit mond?
Azon gondolkodtam hogy lehet hogy ez miatt se lesz barátnőm.
Eszembe jutott hogy ismerek valakit aki össze-vissza makog, 1 mondatból kb 1 szót lehet érteni, mégis volt már felesége és van neki gyereke is.
nem feltétlenül.. de vicces lenne egy kisebb vita is.. tuti elröhögném magam.. :D:D
Ezt persze nem ge.ciskedésből mondom csak én is szoktam hadarni ha ideges vagyok.. és elég vicces szokott lenni amit értenek.. :D
az én barátom dadog ha gyorsan akar valamit mondani de nem ugy hogy szotakokat hanem a szavakat ismétli egymás után (szeritnem irto cuki lesz töle :P )
probáld meg kicsit jobban átgondolni amit mondani akarsz és lassan kezd el mondnai mert nem a legjobb ha senki se érti mit mondasz mert hadarsz
Velem meg az a baj, hogy túúúúl laaaassaaaan beeeesszzéééleek... Ffeelmééri Peetiii aaa péélldakéépeeemmm xD
Pedig nem füvezek meg gondolkodásilag nem vagyok belassulva, csak ha próbálok normálisabban (gyorsabban) beszélni, akkor nekem is ilyen makogás lesz, aztán kezdhetem az egész mondatot elölről :D
6. vagyok
Szerintem is, úgyhogy inkább így maradok. Nem is akarok normális lenni :D
Szerintem aranyos :D
Amúgy én se vagyok sokkal jobb, én meg amikor ideges vagyok, tiszta piros lesz az egész fejem és rendesen szavakat felejtek és és ott hápogok xDDD Elég gáz :D
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!