Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harminc fölöttiek járnátok-e fiatalabb férfivel? Ha igen miért, ha nem miért?
Figyelt kérdés
2012. aug. 31. 20:46
2/8 anonim válasza:
Igen. Mert nem számít a kor. Előtte mindig nálam idősebb pasikkal voltam, hiába. Most A párom 29 én 32, és jól megvagyunk, némi problémát eltekintve, ami viszont nem a korkülönbségből adódik.
3/8 anonim válasza:
Igen. Azelőtt el se tudtam volna képzelni, de mikor beleszerettem egy nálam 10 évvel fiatalabb pasiba, azóta sokkal nyitottabb szemmel járok, és megnézem a fiatalabbakat is. Másrészt szerencsés vagyok, mert általában 7-8 évvel fiatalabbnak néznek a koromnál, így elég jók az esélyeim. :))) De mégiscsak még mindig az a bizonyos pasi, akiért odavagyok. De neki nem kellettem. :(((
4/8 anonim válasza:
Attól függ, mennyivel fiatalabb. Én 35 éves vagyok, egy 25 évessel nem járnék, mert bár igaz, hogy nem korfüggő a szerelem, de pl. gyerekvállalásnál nem biztos, hogy azonosan gondolkozunk. De 1-2 év nem számítana.
5/8 anonim válasza:
Igen, mert sajnos idealista vagyok és bennük találom meg szinte minden téren, amit keresek.Fontos számomra a szépség, mert szeretek gyönyörködni a társamban, szeretem azt is, ha egy férfiban van naívitás és romantika.Idősebbekre ez már kevésbé jellemző, inkább az ész vezeti őket és ez nem nagyon vonz.Persze nem csak az számít,hogy fiatalabb legyen, hanem leginkább a személyiség.Na de ez mind csak ábrándozás .Én már nem "járni" akarok, most már végleges kapcsolatot szeretnék.
6/8 anonim válasza:
Nem a koron múlik. Ismerek 26 évest, aki felnőtt férfi, meg infantilis 38 évest is.
7/8 anonim válasza:
Én férjhez mentem nálam 5 évvel fiatalabbhoz (úgy hogy már volt 3 gyerekem az előző házasságból), akkor voltam 35 éves.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, mindenkinek ment a zöld kéz.
2012. aug. 31. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!