Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon bánt a viselkedése....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon bánt a viselkedése. Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Egy gimibe járok a barátommal. Ő ott eléggé(oké,nagyon)népszerű(helyes,jófej,az amerikai foci csapat kapitánya,stb.) Sokan annyira,betegesen akarnak jóba lenni vele,hogy majdnem elájulnak,ha annyit kérdez tőlük,hogy "hány óra van?" (ezek rendszerint a gólyák) Ő ezt régebben tök lazán kezelte,normális volt minden ilyen imádójával,de mindig is ugyanazok maradtak a barátai. Aztán 2-3 hete teljesen megváltozott,eléggé nagyképűen,és lekezelően beszél azokkal,akik odavannak érte,nekem pl. azt mondta,hogy ha megyünk a folyosón,ő megy elől,én meg menjek mögötte.=(

Fogalmam sincs,hogy miért viselkedik így,pedig mondom,régen egyáltalán nem ilyen volt. Mi történhetett vele? =(((( Segítsetek,pls.

kétségbeesett 17/L

2012. okt. 19. 18:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Amerikai foci csapat?

Ez úgy hangzik mint a béna amerikai gimis vígjátékok 90%-a.

2012. okt. 19. 18:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Tudom,olyan is a sulink,tiszta amcsi beállítottságú :)
2012. okt. 19. 18:43
 3/5 Andyka30 válasza:
Legyen benned tartás és hagyd ott a fenébe. Szerintem ha szeretne akkor nem így viselkedne. Ha nekem a párom azt mondaná, hogy nem mehetek mellette a folyosón csak mögötte akkor elküldeném a sunyiba...
2012. okt. 20. 09:15
 4/5 anonim ***** válasza:

én nem vagyok orvos, de ez így nem jó. Nagyon nem jó.

Felírok egy receptet: Beszéljék meg!

2012. okt. 21. 16:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Persze,hogy próbáltam vele beszélni,ő azt mondja,semmi ilyenről nincs szó,csak paranoiás vagyok. Ergo ellentmondott saját magának.
2012. okt. 21. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!