Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb lesz, ha elfelejtem őt a viselkedése alapján?
Egyszer olyan kedves, hogy azon lepődök meg, máskor meg igyekszik lerázni minél gyorsabban. Ilyenkor általában siet valahova (munka) és nincs ideje beszédbe elegyedni, de akkor is rosszul esik, főleg egy olyan alkalom után, amikor érezhetően ő sem akar véget vetni a beszélgetésnek. Most akkor melyik alapján ítéljem meg a kapcsolatunkat? Annak higgyek, amikor kedves, érdeklődő és figyelmes, vagy a semmivel sem törődöm, rohanó viselkedésnek? Így olyan sokat csalódok benne, mert sosem a vártnak megfelelően viselkedik, kiszámíthatatlan. Legközelebb pedig újra elámulok a kedvességén, szóval mindig ad egy keveset, amit elvehet tőlem... miért ez a szélsőséges viselkedés? Talán ő maga sem tudja, hogy hogyan is kellene viszonyulnia?
Nekem ő tetszik, mint férfi és sokszor érzem úgy, hogy ez kölcsönös. De néha teljesen elbizonytalanít az ide-oda csapongásával.
Pont egy ilyet fogtam ki tavalyelőtt.
Nem tudom, hogy általánosíthatok-e, de az biztos, hogy ő nem akart semmi komolyat. Igazából csak szórakozott velem. Ha nem állítom le, a mai napig ezt csinálná. Élvezte, hogy bizonytalanságban tart, hízelgett neki, hogy látta, odavagyok érte. Egyszer tündéri volt, egyszer nemtörődöm. Egyszer kedveskedett, másszor elrohant egy kurta köszönés után. Elég gané viselkedés ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!