Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal párok közterületi viselkedése?
Talán nem a megfelelő témához írtam a kérdést, de remélem itt többen elolvassák és segítetek nekem mert nagyon szükségem lenne rá. Erről a témáról kell megfigyelési jegyzőkönyvet készítenem kb egy A4es oldalnyit. De a tanár semmit nem mondott arról, hogy hogyan? Milyen az a megfigyelési jegyzőkönyv és a témához kapcsolódóan ti mit írnátok?
Előre is köszi a segítséget:)
Pl:
Megfigyelési jegyzőköny
A Népligetben sétálva figyeltem fel két gyanús külsejű hímre, viselkedésükből kifolyólag úgy döntöttem ők lesznek teszt alanyaim.
A két hím egymáshoz igen közel helyezkedik el, beszélnek valamit. Az egyik hím a pénztárcájához nyúl és kivesz belőle, valamennyi pénzt, hm... talán még sem megfelelő alanyok. Várjunk csak egy bokor felé indulnak, az egyik letolja a...FÚÚÚÚÚJ BAZ.DGMEG! ISTENEM! Ez undorító.... azt a k.urva... mindjárt hányok... (5 perccel később) Nos a kezdeti sokk után megállapíthatjuk, hogy a népligeti megfigyelési területen a fiatalság viselkedése több mint gyomorforgató...
Fantázia hasznos lehet az ilyen írásokhoz :D
Lehet, hogy a tanár egy perverz állat, azért ködös a téma megadás:)
Sztem nézd meg mi az ami már definíció szerint sérti a közerkölcsöt, majd keress rá példát és jegyzőkönyvezd milyen cselekedetekkel lépték át a határt :)
Megfigyelesi jegyzokonyv, pl. kiulsz egy parkba, ahol sok par setalgat, vagy ul pl. egy padon, te olyan helyre ulsz, hogy lassad, esetleg halld oket.
Aztan eloszoris leirod, hogy hogy nez ki a ket egyed, aztan meg az egymas fele intezett gesztusaikrol irsz, esetleg a parbeszeduk is belefoglalhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!