Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sok alvás jó módszer arra hogy valakit elfelejtsek, vagy ez csak időhúzás, és még több idő mire elfelejtem?
Figyelt kérdés
2012. jún. 27. 02:13
2/11 anonim válasza:
A legjobb módszer az, hogy....elfelejtettem.
3/11 anonim válasza:
Aluggy el szépen Kis elvtárs! :-)
4/11 A kérdező kommentje:
Komolyan kérdeztem:) Mert az oké hogy ha sokat alszok,gyorsabban megy az idő,de ez nem biztos hogy egyenesen arányos azzal,hogy gyorsabban el tudom őt felejteni.
2012. jún. 27. 02:19
5/11 lila nyuszi válasza:
Igyál vagy szívj, elfelejted mit is kellene elfelejtened.
6/11 A kérdező kommentje:
Ezen már túl vagyok,az utolsó lehetőségem az alvás.
2012. jún. 27. 03:44
7/11 anonim válasza:
Minél többet alszol annál kevesebbet élsz. Minél kevesebbet élsz annál kevesebbet érsz.
Remélem ki tudod bogozni a a választ.
Ha mégsem: Ne aludj többet mert lemaradsz az életről. Foglald el magad valamivel ami érdekel, és így könnyebb felejteni is.
8/11 anonim válasza:
semmi köze ehhez annak hogy mennyit alszol. 2 hét akkor is két hét ha átalszod, akkor is ha nem alszol. nem múlik attól gyorsabban. esetleg alvás közben nem gondolsz mindig rá. mondjuk álmodni álmodhatsz róla.
9/11 anonim válasza:
Csatlakozok ahhoz az érvhez, hogy ha sokat alszol, lemaradsz a saját életedről!
Másrészt viszont, minél többet alszol, az annál több álmot jelent és köztudott, hogy álmainkban általában mindaz megjelenik, amitől félünk vagy amire vágyunk, azaz így még többet "lennél" vele. :S
Mozdulj ki otthonról és elsősorban ne az legyen fontos, hogy más szeressen téged, hanem te saját magadat! Ezt mások is látni fogják rajtad és többen fognak érdeklődni irántad! :)
10/11 A kérdező kommentje:
Szétfeszít az ideg,úgyhogy már aludni se tudok úgy néz ki:)Pedig hogy elterveztem,hogy most 1hónapig fel se kelek.De nem bírok nyugton maradni,mert ha eszembe jut hogy Ő esetleg jól érzi magát,beszélget mindenkivel,és semmi baja esetleg,meg tudnék őrülni.Marad a szenvedés meg a várakozás,hátha történik valami csoda.Az nekem nem elég hogy magamat szeretem:( Magammal nem beszélgetek el,és nem kérdezem meg,hogy hogy vagy,és nem mondogatom hogy szeretlek:(
2012. jún. 27. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!