Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A sok alvás jó módszer arra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sok alvás jó módszer arra hogy valakit elfelejtsek, vagy ez csak időhúzás, és még több idő mire elfelejtem?

Figyelt kérdés
2012. jún. 27. 02:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem eddig bevált. Amihez csak lehet, pozitívan kell állni és nekem nagy segítségre vannak ebben a barátnőim, mert valljuk be, nélkülük szerintem én is ágyban tölteném az időm nagy részét és azon agyalognék, hogy mi lenne, ha...

Ezzel persze nem azt mondom, hogy most sem gondolkozok el ezen néha...sokszor, és azt sem mondom, hogy nem őrít meg a kíváncsiság, hogy vajon mit csinálhat, kivel lehet (főleg, hogy mi távol lakunk egymástól :S).

Még mindig van úgy, hogy rám jön az az érzés, hogy annyira rossz, hogy egy csomó dolgot meg szeretnék vele beszélni, és mindennap arra vágyom, hogy itt legyen velem, de tudom (úgy néz ki), hogy ő megvan nélkülem és boldog. Akkor nekem is annak kellene lennem...nekem is jogom van hozzá! :) Ezért eljárok otthonról és próbálok nyitott lenni mindenre. Egyszer úgy is jön valaki jobb...:)

2012. jún. 27. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!