Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm anyja a német tanárom!?
Majd lemart az ideg mikor megtudtam..
Leszögezném,hogy jó tanuló vagyok csak a magatartásom az nagyon rossz!
Német órákon csinálom a cirkuszt és a tanár rendszerint idegbeteg...
Egy hónapja van egy szép okos barátnőm aki szeretne bemutatni a szüleinek,és akkor ért ez a gyönyörű információ!
Mit tegyek?Nem szeretném ha az anyja a magatartásom miatt ítéljen meg,mert a valódi életben nem vagyok nagyképű,szeleburdi,visszapofázó meg ehhez hasonlók...
Mit tennétek a helyemben ilyen szituációban?
18/F
Más korosztály vagyunk,én is voltam diák,de nem viselkedtem így,és képzeld fiú osztálytársaim voltak,és ők sem.
De szerintem minden szülő kényes arra,hogy milyen fiú van a lánya mellett.
Én nem vagyok anyatigris,de azért megnézem hogy az illető hogyan viselkedik,és ha tudnám hogy a suliban ilyen a viselkedése velem,vagy akár más tanárokkal,az már egy rossz pont lenne,amit nem mondom hogy nem lehet kiradírozni,de azért viszont meg kéne dolgozni.
# 36 Időpont ma 13:05
Akinek nem inge... :)
Én már az "igeeeeeeeen" miatt is pofánvágnálak annyira irritál:D
De "élőben" biztos jófej vagy, csak órán vagy tapló gyökér.
Na jó!
Köszönöm azoknak akik értékelhető kommentjeik voltak.
Várom a további válaszokat
Ui: percenként három embert nem tudok fogadni...
Én elhiszem, hogy a sulin kívül jófej, meg kedves pasi vagy.
Azon azért gondolkozz el, hogy az iskolában miért vagy tahó (amit elmondtál magadról, abból az derül ki, hogy néhány tanárral tahó vagy).
Ha én lennék a lány anyja és a tanárnéni, akkor arra gondolnék:
ez a srác okos, de nem tudja magát kontrollálni, mert a tanárával bunkó. vajon akkor fogja tudni magát kontrollálni és úriemberként viselkedni, ha pl. lányomnak más valamiről a véleménye, mint neki?
vagy vele is olyan agresszív lesz, mint velem? velem 'vaanyázik, ha konfliktusunk van - a lányomat megerőszakolja, felpofozza?
ne kavarjátok a sz*rt...Sose ütnék meg egy lányt akkor inkább felakasztom magam...
Ha kell beverem más arcát,de nem nőknél érvényes ez a szituáció!
Majd rendezzem a kapcsolatot a tancinénivel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!