Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm anyja a német tanárom!?
Majd lemart az ideg mikor megtudtam..
Leszögezném,hogy jó tanuló vagyok csak a magatartásom az nagyon rossz!
Német órákon csinálom a cirkuszt és a tanár rendszerint idegbeteg...
Egy hónapja van egy szép okos barátnőm aki szeretne bemutatni a szüleinek,és akkor ért ez a gyönyörű információ!
Mit tegyek?Nem szeretném ha az anyja a magatartásom miatt ítéljen meg,mert a valódi életben nem vagyok nagyképű,szeleburdi,visszapofázó meg ehhez hasonlók...
Mit tennétek a helyemben ilyen szituációban?
18/F
"kétféle "ruházatom" van"
Skizofrén vagy?
azért írom több e-vel mert valóban is így ejtem ki,ha mond valaki nekem olyat...
Igen,változni kell! Sima ügy.
ma 12:59
Azt se tudod mit jelent!
Csak Heterokrómia-s vagyok! Azt ugye tudod mit jelent? Nézz utána..
ma 13:01
Én csak elmondtam a véleményem,hogy a lányom nem engedném ilyen pasival járni,és ott volt az is,hogy HA meghallottam volna,hogy lekurv.zza az anyámat.
Ez miért kötözködés??
Ha nem tetszenek neki a vélemények,ne rakjon ki kérdést.
13:05
Micsoda sértés!
Csak itt jól elbeszélgetünk a semmiről!
Kérdés adott!
Idióta vagyok? Igeeeeeeeeeen?
ma 12:59
Azt se tudod mit jelent!
tudom hogy mit jelent :)
de tudod hogy mi az a jó modor,meg a tisztelet?
nőj fel először,aztán csajozz! :)
ma 13:07
Figyelj már koma..Na nem értesz engem,én nem ilyen vagyok!
Hogy bizonyítsam be neked ,haver? Az iskola teljes más,olyan mint egy más dimenzió..
És rengetek barátom van,nem vagyok velük bunkó..Sőt kiállok értük,múltkor meg is védtem,egy kilencedikes gyereket aki oda jár ahova én és piszkálták...Jó bevertem az arcukat amaz állatoknak!
Visszább fogom magam,az biztos! De igazából ez is én vagyok, sulin kivül lelkiismeretes ...de nagyon! Bánt sok minden...ugyse hiszed el,de nem baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!