Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm anyja a német tanárom!?
Majd lemart az ideg mikor megtudtam..
Leszögezném,hogy jó tanuló vagyok csak a magatartásom az nagyon rossz!
Német órákon csinálom a cirkuszt és a tanár rendszerint idegbeteg...
Egy hónapja van egy szép okos barátnőm aki szeretne bemutatni a szüleinek,és akkor ért ez a gyönyörű információ!
Mit tegyek?Nem szeretném ha az anyja a magatartásom miatt ítéljen meg,mert a valódi életben nem vagyok nagyképű,szeleburdi,visszapofázó meg ehhez hasonlók...
Mit tennétek a helyemben ilyen szituációban?
18/F
A lány tudja, hogy az anyja tanít?
Próbáld meg halogatni a bemutatást és javulj meg. Csinálj szorgalmi feladatot németből, stb.
nem olyan könnyű ez...le k*rva anyáztam de csak halkan...Szerintem meghallotta,mert rá következő órákon én feleltem...
persze nem járt túl az eszemen,mert megtanultam rendesen...
A nulla helyett -100-ról indulok......
ma 12:31
Igen,most tudta meg ő is..
nagyon örült neki,persze még nem tudja a többi információt!
Akkor már nem fog örülni:(((((
le k*rva anyáztam de csak halkan
ha ilyen pasival állna össze a lányom,elmondanám neki ezt,ha még ezek után is szóba állna vele,és elhozná,én kinyitnám az ajtót,kilökném a pasit,a lányomat meg utána.
az én gyerekem nem fog ilyen bunkó pasival járni.
Igeeeeeen?
Mondtam hogy való életben komoly vagyok!
Az iskola más dolog,nekem nem érdekem hogy jóba legyek a tanárral..Az a lényeg hogy tanuljak!
Igen, enyhén fogalmaztál a szeleburdival.
Nézd meg a szótárban a szó jelentését, egészen mást jelent.
Te csak simán bunkó alpári paraszt vagy, ha anyázol egy tanárt...annyi esélyed van, mint egy vízilónak az epsomi lóderbin.
"nekem nem érdekem hogy jóba legyek a tanárral.."
Nem jóban szoktunk lenni a tanárral,hanem tisztelni szoktuk.
Bunkó,és modortalan vagy.
Szerintem esélyes,hogy a való életben is ilyen vagy,csak fényezed magad.
Ha van a nőnek egy kis esze,akkor a közelébe sem enged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!