Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm anyja a német tanárom!?
Majd lemart az ideg mikor megtudtam..
Leszögezném,hogy jó tanuló vagyok csak a magatartásom az nagyon rossz!
Német órákon csinálom a cirkuszt és a tanár rendszerint idegbeteg...
Egy hónapja van egy szép okos barátnőm aki szeretne bemutatni a szüleinek,és akkor ért ez a gyönyörű információ!
Mit tegyek?Nem szeretném ha az anyja a magatartásom miatt ítéljen meg,mert a valódi életben nem vagyok nagyképű,szeleburdi,visszapofázó meg ehhez hasonlók...
Mit tennétek a helyemben ilyen szituációban?
18/F
majd lesz ami lesz :D pár hónap múlva cask röhögni fogsz rajta, akárhogyis sül el a dolog:D
szal csak ne parázz rajta, persze ezek után a lehető legjobb oldaladat mutasd, de semmiképpen NE NYALIZZ, ne ess át a ló túloldalára, az még undorítóbb :)
Igeeeeeeeeen?
Te ismeretlenként ne mond már meg,hogy a való életben milyen vagyok....nem fényezzem magam!
"Te ismeretlenként ne mond már meg,hogy a való életben milyen vagyok"
Én nem mondok semmit,a viselkedésed,stílusod elárul mindent rólad,fiam! :)
Érettségi most tavaly kis érettségiztem teljesen hibátlanul..Idén a nagy érettségi lesz,egy kicsit félek,de nem hinném hogy megbuknék mert eddig minden évben jó tanuló voltam.
vannak olyan tanárjaim akik nem közelednek felém ellenségesen,így velük tisztelet tudó vagyok! Hiszed vagy sem.
A matek,német,fizika tanárokkal vagyok rosszba!
Ismeretlenül ne ítélkezz már,esetleg a személy számomat is tudod?
ma 12:45!
Képzeld volt h én is szidtam a tanárjaimat,mert az őrületbe kergettek néha,de MAGAMBAN!
És másnak az anyját nem szidjuk,hacsak nem tesz valami eget rengető dolgot!
És az,hogy engem választ felelni,az elárulom,h nem ide tartozik.
ma 12:48
Igeeeeeeeeeeeeen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!