Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előny a cigi vagy hátrány?
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy :
- Van egy barátnőm ( Ez eredetileg az ő kérdése lenne ) szóval ő neki tetszik egy fiú. De nem ismeri csak látásból. A srác még idősebb is nála.. De nem rég egy nap meglátta a haverjaival az utcán cigizni. És a barinőm nem szereti az ilyen " Nagy menő cigis gyerekeket!" De most meg elkezdte e miatt megutálni és tőlem kér tanácsot de ilyen ügyem még nem volt és nem tudok mit mondani azért kérdezem meg tőletek. Szerintetek miért cigizik? És e miatt ne tetsszen a barátnőmnek? ( Mert ő nem szereti sőt inkább azt mondom hogy utálja a cigiseket ) De megértem mert nekem se tetszene szívesen egy ilyen! Kérlek nagyon fontos lenne a válaszotok, véleményetek! Előre is köszi.
- És lenne még valami. Nekem ennek a " Cigis srácnak " a legjobb ( egyik legjobb ) haverja tetszik. Őt nem láttuk cigizni. De szerintetek ő is cigizik? Mert az tönkreteszi a tüdőt neki meg arra nagyon nagy szüksége van mert sportoló. Szerintetek van annyi esze hogy ne cigizzen mert sportol?
Ismered azt hogy
"Megláttam egy szép lányt... majd rágyújtott"
Hatalmas hátrány
kátrány.
hátrány.
a cigi akkoris káros h sportol, akkoris ha nem, és nem menő, csak azt hiszik hogy naggyá teszi az embert.
Előny hogyan lenne arra nem tudok rájönni. Ez mindenképp maximum hátrány lehet, pedig próbáltam agyalni rajta egy kicsit.
Előnyöd max annyi lehet belőle, hogy oda tudsz menni xy-hoz hogy "hé van tüzed?" "kösz" és nem kell valami dumát ki találnod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!