Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én miért ilyen fiú vagyok, miért nem olyna, mint a normálisak, a többség?
Figyelt kérdés
Érzelemközpontú vagyok, vagyis az életem az érzelmek, a gyengédség, szeretet iránti vágy és szeretni adás jellemezné, ha lenne lány, akinek kellenék, mert nem vagyok se jó pasi, se nagydumás központi egyéniség, a félénk, háttérben meghúzódó, elmélkedős típus vagyok inkább. Más fiúk annyira könnyen tudnak kemények, alfák lenni, én meg folyton csak a szeretetről álmodozom, állandóan ölelgetnék lányokat például, csak úgy szeretnék már szeretni valakit, aki tényleg meg is érdemli, mert olyan jellemre és nem a külső érdekel, nem ez a lényeg számomra, csak egy nagyon kicsit számít a külső. Úgy irigylem, akik érzéketlenek és durvák tudnak lenni a barátnőjükkel, a lányoknak ezek kellenek érdekes mód, megfigyeltem, persze van kivétel, csak ritkább. Nem vagyok nyálgép, de nagy, sebezhető szívem van, pechemre.#fiú #érzelemközpontú
2012. okt. 18. 00:14
11/18 anonim válasza:
#9: Úgy érted, hogy ne váljunk érzéketlenné, vagy hogy ne váljunk nyálassá? Nem tudom, mire válaszoltál.
12/18 anonim válasza:
Érzéketlenné.
Egyébként attól, hogy valaki érzelmes, szerintem még nem feltétlenül nyálas. Persze kinek mi.
13/18 anonim válasza:
Miért ne lennél normális? Te ilyen vagy és kész, ezt kell vállalni. Az jó, hogy érzelmes vagy, csak kicsit több önbizalom kellene. Egyébként azok a nagydumás, központi egyéniségek sem feltétlenül érzéketlenek, vannak köztük is kifejezetten érzelmes, szeretetre vágyó és szeretetet adni tudó srácok, ezt személyes tapasztalatból tudom, tehát a kettő nem zárja ki egymást. Lehet, soha nem leszel egy keménykedő, érzéketlen "alfa", de ez nem is baj! Csak próbáld meg kicsit kevésbé a szívedre venni a dolgokat és gyúrni egy kicsit az önbizalomra.
14/18 anonim válasza:
Te is normális vagy, még normálisabb, mint az átlag. A baj ott kezdődik, h a lányoknak nem kell normális fiú.
15/18 anonim válasza:
16/18 Tojásrántotta válasza:
Azért nem vagy olyan mint a fiúk, mert te egy nyafogós kislány vagy...
17/18 anonim válasza:
Sokan szeretik dzsásztin bíbert
18/18 anonim válasza:
Hidd el, hogy a legtöbb lány szereti azokat a fiúkat, akik nem olyan durvák velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!