Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 2 hete nincs szex, mert a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hete nincs szex, mert a feleségem beteg, hogy bírjam ki?

Figyelt kérdés
Elkapott valami vírusos betegséget és múlthéten végig az ágyat nyomta, akkor megértő voltam, aztán jobban lett, de most meg megfázott és megint csak fekszik. Tudom, hogy gáz vagyok, de nem bírom tovább!
2012. okt. 17. 22:15
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
94%
Maszturbálj.
2012. okt. 17. 22:25
 12/48 anonim ***** válasza:
100%

recskázz...

szegény feleséged.. én is beteg vagyok, ki sem tudok szállni az ágyból, a barátom ma volt itt és feküdt mellettem, aludtunk egy jót meg felhozta a gyógyszereimet, meg amit kértem.

És nem házasok vagyunk, 17-18 évesek, szóval kibírható :) ja és utoljára 3 hete volt valami, mert sosem jött úgy ki a lépés... 50 km-re lakunk egymástól.

13/48 anonim ***** válasza:
100%
Verd ki magadnak.
 14/48 anonim ***** válasza:
5%
Én ilyenkor elmegyek a barátnőmhöz, mert ő általában egészséges!
2012. okt. 17. 22:27
 15/48 anonim ***** válasza:
86%
gratula 14-es :(
2012. okt. 17. 22:28
 16/48 anonim ***** válasza:
98%

2-3 hét????? Még a hónapot sem érteném igazán!!

Mi lesz ha terhes lesz és mondjuk veszélyeztetett? Vagy lebetegszik több hónapra? Férfi vagy vagy egy 2 lábon járó pénisz?! Próbálj uralkodni magadon, jesszus!

2012. okt. 17. 22:28
 17/48 anonim ***** válasza:
98%
Na az ilyen "férfit" mint te kérdező, kasztrálni kellene! Mindenki jobban járna...
2012. okt. 17. 22:29
 18/48 anonim ***** válasza:
100%
Mi lesz, ha szülni fog? Valakinél két év mire helyreáll a szexuális vágy addig meg jó, ha havonta tudott kedvet szedni hozzá...
2012. okt. 17. 22:30
 19/48 anonim ***** válasza:
29%

Mint "öreg házas" és nő: én még sose voltam olyan beteg vagy fáradt, hogy ne tudtam volna széttett lábbal hanyatt feküdni. :D

Azt a bizonyos szülés utáni hat hetet se bírtuk ki, talán a felét se: összebújtunk és "megoldottuk másképp".

Mindenki más. Van, aki lázas betegen nagyon ramatyul érzi magát, és tényleg nem esik neki jól a szex. Ebben az esetben örülj, mert eddig is azért szexelt veled a nejed, mert élvezi. :D

A gyengédség viszont mindig és mindenkinek jól esik.

Csinálj neki egy forró teát, esetleg egy kis forralt bort, ami jó náthára. Bújjatok össze egy jó filmmel, puszilgasd, ölelgesd, masszírozd meg a vállait, a lábát. Legyél gyengéd és törődő hősszerelmes!

Amint picit is jobban érzi magát, kamatos kamatokkal fogod visszakapni. :D

2012. okt. 17. 22:31
 20/48 A kérdező kommentje:
Jézusom nem akarom megcsalni. És mire gyerekünk lesz, az még minimum 8 év szerintem, addigra már kevésbé leszek "ösztönlény". Szeptemberben egy haverom miatt megvertek egy buliban, de rá 2 napra mégis már csináltuk. Most meg azon kívül, hogy fáj a torka, nincs semmi baja.
2012. okt. 17. 22:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!