Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hete nincs szex, mert a feleségem beteg, hogy bírjam ki?
recskázz...
szegény feleséged.. én is beteg vagyok, ki sem tudok szállni az ágyból, a barátom ma volt itt és feküdt mellettem, aludtunk egy jót meg felhozta a gyógyszereimet, meg amit kértem.
És nem házasok vagyunk, 17-18 évesek, szóval kibírható :) ja és utoljára 3 hete volt valami, mert sosem jött úgy ki a lépés... 50 km-re lakunk egymástól.
2-3 hét????? Még a hónapot sem érteném igazán!!
Mi lesz ha terhes lesz és mondjuk veszélyeztetett? Vagy lebetegszik több hónapra? Férfi vagy vagy egy 2 lábon járó pénisz?! Próbálj uralkodni magadon, jesszus!
Mint "öreg házas" és nő: én még sose voltam olyan beteg vagy fáradt, hogy ne tudtam volna széttett lábbal hanyatt feküdni. :D
Azt a bizonyos szülés utáni hat hetet se bírtuk ki, talán a felét se: összebújtunk és "megoldottuk másképp".
Mindenki más. Van, aki lázas betegen nagyon ramatyul érzi magát, és tényleg nem esik neki jól a szex. Ebben az esetben örülj, mert eddig is azért szexelt veled a nejed, mert élvezi. :D
A gyengédség viszont mindig és mindenkinek jól esik.
Csinálj neki egy forró teát, esetleg egy kis forralt bort, ami jó náthára. Bújjatok össze egy jó filmmel, puszilgasd, ölelgesd, masszírozd meg a vállait, a lábát. Legyél gyengéd és törődő hősszerelmes!
Amint picit is jobban érzi magát, kamatos kamatokkal fogod visszakapni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!