Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem ezt a fiút. Mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
Nagyon jóban voltunk, szinte minden egyes órán együtt ültünk, mindig nevettünk, elkísért engem haza, meghívott hozzájuk, sétálni stb... Úgy éreztem, bejövök neki. Az osztályból csak velem barátkozott, senki mással. Most pedig egy másik csajnak (akivel tudniillik nem igazán kedvelik egymást, bár ezt látva ki tudja...)simogatta a combját... És mióta ez történt (két hete) szinte nem is beszélgetünk... Mármint ő nem akart beszélgetni, hiába kezdeményeztem. Ez alatt a két év alatt, míg együtt voltunk (barátokként, persze), én pedig teljesen belezúgtam... Mit tanácsoltok, felejtsem el?? :/2012. okt. 17. 19:02
1/5 anonim válasza:
Csak barátként tekintett rád. Ezt fogadd el. Esetleg kérdezz rá, hogy miért kerül téged.
2/5 Feruccio válasza:
Hello. Én is férfi vagyok.. nah a lényeg... minden férfi szeret játszani a lányokkal, persze ha még egy lány hagyja az vonzóbb. Vedd fel újra vele a kapcsolatot és ha elég bátor vagy hívd ki szünetben beszélgetni és mondd el neki , hogy mik az érzéseid :) Én ezt nagyon értékelném , de persze minden fiú más. A felejtés meg szerintem marhaság.. ha valakit szeretsz , nem nagyon tudod elfelejteni.
3/5 anonim válasza:
Utolsó! Nem kell általánosítani. -.-
4/5 anonim válasza:
Ismerős a szitu...velem és haverommal is ez volt, csak ott persze nem egy, hanem több másik csaj is képbe került, bár ennek ellenére mindig engem választott.
Nem tetszett, ahogy a többi csajjal bánt, de tudtam, hogy hagynom kell, hogy maga jöjjön rá arra, hogy akar-e valamit attól a lánytól vagy csak pillanatnyi fellángolás. Én is szépen belezúgtam (persze ő erről nem tudott, mert pl. sosem beszéltem le egy csajról sosem).
Ha úgy érzed, hogy nem tudod beérni a barátságával és téged nagyon zavar, mikor más lányokkal van + hogy így viselkedik veled (ami szerintem nagyon szép tőle...), akkor szerintem felejtsd el. :S
De ha gondolod, írj privátban, mert erről rengeteget tudnék mesélni. :/ :D
5/5 A kérdező kommentje:
Először is köszi a válaszokat, nagyon rendesek vagytok! Igen, majd próbálok vele beszélgetni, de ma nem csak kerülgetett, de még bunkózott is velem. Egyébként igen, ő több csajnak "csapja a szelet", de az furcsa, hogy az egyikük közülük az, akit régen a társaságomban lek** Bocsi, én nem akarok csúnyán beszélni, csak fura nekem így ez a pálfordulás... Utolsó, írok privátban.:)
2012. okt. 17. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!