Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Félénk fiút hogy hódítsam meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félénk fiút hogy hódítsam meg?

Figyelt kérdés
Nem akarok nagyon nyomulni, nehogy elijesszem.
2012. okt. 11. 17:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Itt van egy rakat félénk fiú, akik állítólag nem tudnak csajozni, mert félénkek. Kérj tőlük tanácsot.

Bár egyik-másik nem jó választás lenne, mert "nőgyűlölőbbek" a legvagányabb srácnál is.

2012. okt. 11. 17:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Hódítani a fiúnak kell! Mármint a hiányos ismereteim szerint. De amint az előbb tanultam, tutajos tekintettel.

Az biztos bejön!

2012. okt. 11. 17:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is félénk fiú vagyok, de sosem hódított még egy lány sem meg. Ez van, mi általában a kutyának sem kellünk. Gondolom a te félénk fiúd nagyon jól nézhet ki külsőre, azért akarod ennyire megszerezni, különben rá sem néznél vagy lenéznéd, megaláznád, kigúnyolnád, ahogy velem tették, teszik.

Írj rá fb-n vagy szólítsd le és kész. Nem kell nagy dologra gondolni. Én örültem volna, hegy lány csak úgy el kezd beszélgetni is velem, de ez a csoda lehet sohasem fog bekövetkezni már. Annyira csak a külsőséges számítanak a mai lányoknak.

2012. okt. 11. 17:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Ismerem, munkatársam, csak nem hiszi el, hogy tényleg szeretem. Azt hiszi, csak szívatom!
2012. okt. 11. 17:26
 5/5 anonim ***** válasza:

"Én is félénk fiú vagyok, de sosem hódított még egy lány sem meg. Ez van, mi általában a kutyának sem kellünk. Gondolom a te félénk fiúd nagyon jól nézhet ki külsőre, azért akarod ennyire megszerezni, különben rá sem néznél vagy lenéznéd, megaláznád, kigúnyolnád, ahogy velem tették, teszik."

Te mit csinálnál egy félénk lánnyal, aki tegyük fel ronda? Rendben, ki nem gúnyolnád, de a csajok se teszik mindig ezt a f. fiúkkal.

Viszont a félénk fiúk legfőbb hibája általában az önbizalomhiány és az, hogy MINDENT gúnyolódásnak vesznek. Egy kedves visszautasítást is.

További hibájuk, idézem:

"csak nem hiszi el, hogy tényleg szeretem. Azt hiszi, csak szívatom!"

2012. okt. 11. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!