Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok ilyen stílusú 20-26 éves közötti fiút? Minden vágyam, hogy ilyen pasim legyen, de nem találok.
Ez egy EMO-s krapek. Szereti a fiúkat, valamint felvágni az ereit, meg meghalni, és a halálfejet, meg ilyeneket.
Ha ilyen kell akkor minden jót hozzá. Sokat ne várakozz az orvosi ügyeleten rá: nélküled is bekötözik a felvágott ereit.
Nagyon sok van, csak fiatalabb korosztályban. Az ágyban is kiválóak, nagyon bevállalósak (nőként írom, lekörözik a másfajtákat!)
Minek ragaszkodsz te a 26 évesekhez? 20 évesben már van bőven. Téves, hogy melegek- legfeljebb "bik", általában a csajokat is szeretik, és nagyon is népszerűek körükben.
Hogy szexben miket tudnak.. huh. :D Kis perverzek, nincs olyan szinte, amiben ne lennének benne.
És imádják a... (női testrészeket :P)
3: Tévedés, egyik emo sem akar öngyilkos lenni, akiket én ismerek. Sőt. Itt olvasom a sok "férfias pasi" negatív kérdéseit, hát ők meg lazák, vidámak, viccesek, igazi felüdülés!
Az "emo" ma már inkább egy divatirányzat, ami jól álla a fiúknak. :)
6: Nekem a "normál" is megfelel. Ezek az "emok" elég mozgékonyak, stb.
De a "normál", sima fiúk is jók, viszont nagyon kigyúrt ne legyen. Az valahogy mindig is taszított.
Persze, lehet enyhén kockás has, kissé izmos mellkas, sőt! Legyen fiús alkata. De könyörgöm, én nem 100 kiló izommal akarok szexelni!
Kérdező: az SP félék nekem se tetszenek, se a másik kis hogyishívják (Justin Bieber).
Viszont ezek az emo, vagy tudom is én milyen srácok: csinosak, van hajuk, helyesek. Szóval bejönnek. :D
Úgyhogy egyet tudok érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!