Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol találok ilyen stílusú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok ilyen stílusú 20-26 éves közötti fiút? Minden vágyam, hogy ilyen pasim legyen, de nem találok.

Figyelt kérdés

Olyan szexi.

[link]

2012. okt. 6. 22:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
#8 Felvilágosítalak:nem a nők kedvéért járunk edzeni.Azért hogy mert jól esik,hogy erősek legyünk,hogy meg tudjuk magunkat és TITEKET védeni. A válaszok alapján már értem mi tetszhet ezekben a fiúkban a lányoknak:) Azt hittem a b*ziság a divat,de akkor nem ezt eszitek bennük,ennek örülök.
2012. okt. 6. 23:05
 12/24 anonim ***** válasza:

11: Én meg tudom magam védeni. Két harcművészetet űzök profi szinten. De azért köszi. :) Tehát, én is járok edzeni, az alkatom is sportos.

Talán ezért is tekinthetek el attól a tényezőtől, hogy a férfi "erős" legyen, és válogathatok inkább "esztétikai" alapon.

Sokszor elgondolkoztam, hogy ha "gyenge" lennék, kizárásos alapon talán kénytelen lennék izmosabb férfiak közül választani- mert akkor szempont lenne, hogy meg tudjon védeni. Így hiába tetszene meg egy olyan, mint fenti linken szereplő. Azonnal megszólalna a vészcsengő bennem, hogy nem elég erős?

2012. okt. 6. 23:08
 13/24 anonim ***** válasza:
11: Különben nekem az is bejön, ha "bik", szóval egymást is "szeretik"- izgatónak találom. :)
2012. okt. 6. 23:09
 14/24 anonim ***** válasza:
Hát ez fura.Azt hittem az izmos csajok az erős,izmos pasikat szeretik..imponáló,a 2 harcművészet(én csak egyet űzök),de a lányok 90%-a szerintem nem profi harcművèsz.Ja igen,és az izmok nem sugároznak férfiasságot?
2012. okt. 6. 23:11
 15/24 anonim ***** válasza:

14: Ez változó. Testépítőknél igaz, hogy kizárásos alapon egymással jönnek össze- ahogy olvasgattam az életrajzukban. De ha józanul belegondolsz, akkora izomszintnél normál ember (legyen nő, avagy férfi) már nem vállalna be egy olyan partnert, ezért lehet.

Más nőknél is hasonlóan működik, akiket ismerek (azért vagyunk egy páran, harcművészetet űzők, és évről évre egyre többen). Tehát, a párjuk általában nem "sportember", vagy legalábbis nem izomépítésben, vagy harcművészetben, bár akadnak kivételek. :)

Az izom számomra nem sugároz különösebb férfiasságot. Az egészséges sportosság, a fiús alkat, a test feszessége, a lapos has már igen! De ezekhez nem kell sok izom. :)

2012. okt. 6. 23:16
 16/24 anonim ***** válasza:

Milyen harcművészetet űzöl?

Az átlagfiúk 80-90%-a sem profi harcművész- és sok olyan lány is favorizálja a manapság divatos "emo" stílust a fiúkon (vagy maradjunk a vékonynál), akik nem tudnák megvédeni magukat.

Nézd, a helyzet az, hogy egy ilyen srác nem sokkal gyengébb egy átlagpasinál (aki mondjuk nem gyúr különösebben, hanem egész nap irodában, gép előtt ül- annyival több, hogy vastagabb, de nem az izomtól :)

Az átlagfiúk elég gyengék. :) Nem lehúzásként írom, de komoly támadás esetén nem tudom, mennyire tudnák megvédeni a barátnőjüket. Mi csináltunk olyat, hogy amatőr érdeklődök próbálgathatták magukat harcművészeti bemutatón- simán és gyengéden kb. egy fél perc alatt "lefogtuk" őket. :)

Emellett a veszélyhelyzetek sem túl fokozottak, sokat mászkálok egyedül anélkül, hogy tudnák rólam, mivel foglalkozom. Vonzó vagyok, sokan közelednének felém, de erőszakoskodásra, támadásra nem nagyon volt példa még (szerencsére).

2012. okt. 6. 23:20
 17/24 anonim ***** válasza:
Én kungfuzom,és te? Ezenkívül edzőterembe járok.Nem vagyok túlgyúrva,de azért van válllam,mellkasom stb..És nem szerénytelen akarok lenni,de ahogy elnézem a fiú ismerőseim pálcikakarját,éhségkockáit és lapos mellkasát az öltözőben,egyszerűen elborzadok.Én képtelen lennék ilyen vékonyan,gyengén,kiszolgáltatottan élni..majd csak találok.olyan lányt,aki kedveli az izmos pasikat:D
2012. okt. 6. 23:26
 18/24 anonim ***** válasza:

Nekem is kung-fu az egyik. :)

És én is képtelen lennék úgy élni, mint sok nő, akik harmatgyengén mászkálnak.

Ezért tartom elképzelhetően, hogy nekik igenis szempont, hogy a férfiben keresik az erőt, talán én is úgy lennék, kitudja. :)

Biztos találsz olyan lányt, azért nem annyira vészes egy izmos pasi, sok kategóriánál még mindig nagyságrendekkel jobb. :)

2012. okt. 6. 23:35
 19/24 anonim ***** válasza:
Hát ez lenyúlja majd a szemceruzádat :D Elmész egy ilyen koncertre, bár nem tudom, hogy huszonx évesek is lesznek- e ott.
2012. okt. 7. 00:28
 20/24 anonim ***** válasza:
Napiszaron :)
2012. okt. 7. 01:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!