Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan jobb férfi, akinek nem az az álma, hogy megdugjon minél több nőt?
Létezik olyan férfi, aki kinéz valahogy / nem kell, hogy full jóképű legyen, elég ha sármos / sportos testű, ért is a nőkhöz, vannak is céljai, nem is tesze-tosza, értelmes, meg úgy alapvetően egy JÓ pasi, és mindezt kihasználva nem arra pályázik, hogy megdugjon annyi nőt, amennyit csak bír?
Mert mintha az a férfi, aki már kicsit jobban néz ki, és kicsit is értelmesebb az átlagosnál, mintha csak szexelni akarna és semmi mást, és a kapcsolatait is úgy alakítaná, hogy ameddig megfelel a nő az igényeinek, addig oké, aztán ha a nő valamire nem hajlandó, elvből vagy akármiből, akkor előbb-utóbb szakít vele, mert más majd hajlandó lesz.
Nem vagyok olyan fiatal és nem is a discos srácokra gondolok, hanem úgy azokra a férfiakra, akikkel a nők szívesen elképzelnék a jövőjüket, de mintha ők viszont az életben nem akarnának megállapodni, mert tudják, hogy jobbak, mint a lehetőségek 80%-a.
Lehet, hogy csak én lakok rossz környéken, de nekem az a benyomásom, hogy van egy réteg, aki nem sikeres a nőknél, ezért beéri bárkivel, aki jut neki, aki pedig sikeres, az maximum ideig óráig állna le egy szerelem kedvéért egy lánnyal, de hosszú távon még vele sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!