Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan jobb férfi, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan jobb férfi, akinek nem az az álma, hogy megdugjon minél több nőt?

Figyelt kérdés

Létezik olyan férfi, aki kinéz valahogy / nem kell, hogy full jóképű legyen, elég ha sármos / sportos testű, ért is a nőkhöz, vannak is céljai, nem is tesze-tosza, értelmes, meg úgy alapvetően egy JÓ pasi, és mindezt kihasználva nem arra pályázik, hogy megdugjon annyi nőt, amennyit csak bír?

Mert mintha az a férfi, aki már kicsit jobban néz ki, és kicsit is értelmesebb az átlagosnál, mintha csak szexelni akarna és semmi mást, és a kapcsolatait is úgy alakítaná, hogy ameddig megfelel a nő az igényeinek, addig oké, aztán ha a nő valamire nem hajlandó, elvből vagy akármiből, akkor előbb-utóbb szakít vele, mert más majd hajlandó lesz.

Nem vagyok olyan fiatal és nem is a discos srácokra gondolok, hanem úgy azokra a férfiakra, akikkel a nők szívesen elképzelnék a jövőjüket, de mintha ők viszont az életben nem akarnának megállapodni, mert tudják, hogy jobbak, mint a lehetőségek 80%-a.

Lehet, hogy csak én lakok rossz környéken, de nekem az a benyomásom, hogy van egy réteg, aki nem sikeres a nőknél, ezért beéri bárkivel, aki jut neki, aki pedig sikeres, az maximum ideig óráig állna le egy szerelem kedvéért egy lánnyal, de hosszú távon még vele sem.

2012. okt. 17. 17:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem igenis az az egyik álmom hogy minél több és gyönyörűbb nővel tudjak szeretkezni. De ez mellett akarok egy házat, egy motort, egy családot, egy anyagi egzisztenciát, hogy eltudjam tartani a családomat, tudjunk menni együtt kirándulni, tudjunk sokat nevetni, jól érezni magunkat, látni akarok érdekességeket, szép dolgokat. Számomra ez az élet. És a folyamatos önképzés.
2014. jan. 26. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!