Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az tényleg igaz hogy minél nagyobb egy férfi lábmérete annál nagyobb a pénisze?
Állítólag van egy bevált képlet a láb és az orr méretéből... Egy nagyobb baráti társaság dolgozta ki. Megpróbálom megkeresni neked.
(Én nem hiszem hogy lenne összefüggés, de sosem lehet tudni. A mutatóujj hegye és a hüvelykujj hegye közötti távolság viszont az eddigi pasijaimnál bejött.)
ne haragudj előző, ez nagyon nagy baromság ..
hogyne lenne összefüggés !!!!!
bizony van, de nem csak egyértelműen a lábméret, sőt nem az a legfontosabb, több árulkodó jel is van egy fiún, amiből következtetni lehet a méretére ...
Most ezt én magyarázzam el? Csak van már mindenkinek ennyi tapasztalata ...
nagyjából: vékony, magas testalkat (!), nagy láb és kéz, hosszú újak .... sokszor meglepetés ám, hogy a kis "nyüzüge" vékony srácoknak aztán mekkora is, míg a kigyúrt izomagyúaknak meg hoppá hát mégse akkora mint azt ők szeretnék ... bár ez már pszichológia inkább ...
De nézd, hát szerezztapasztalatot, aztán majd oszd meg velünk :-DD
Nem véletlenül vagy te lepontozva szerintem :D
Nincs biológiailag se máshogy összefüggés, az egy dolog, hogy a szteroidoktól átalakul az izombarmok teste... Az egy külön kategória.
Meg az is egy dolog, hogy néhány (vagy több, nem tudom) vékony srácnak nagy szerszáma van, ha híznának 5-6 kilót, akkor is megmaradna, nem fogyna el, nem vágná le szerintem.
folyamatosan nő, fejlődik, van akinek hamarabb, van akinek később, van akinek gyorsabban vagy lassabban... :)
viazont a tenyér és a hímvessző között van igazság
amekkora a tenyered a középső ujjad végéig akkora a farok
ez télleg igaz A PÁROMNÁL BEJÖTT
Azt is hallottam, hogy a középső ujjat lekell hajlítani a tenyérre és ameddig ér akkora a pénisz. Azt nem tudom hogy alap vagy merev állapotban akkora-e.
De még van egy hasonló, de az nem a pénisszel függ össze. Asszem az úgy van, hogy akkora a talpad amekkora a csúklód és a könyököd közötti távolság. Én odamértem és nekem bejött :D
nem igazak ezek :D
de akkor leírok egyet, amit én hallottam: lány vagyok és egy fiú sulitársam egy unalmas órán próbált meggyőzni, hogy neki 25 cm a pénisze :D és úgy számította ki, hogy ahonnan a tenyere kezdődik a hüvelykujja végéig megmérte vonalzóval és megszorozta 1,5-el és 25 jött ki :D képzelem mennyi a valóságalapja... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!