Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejön az ha egy férfi minél nagyobbat és büdösebbet fingik?
Ez most komoly? Szerinted attól lesz férfi valaki, hogy mennyire büdöset fingik? hát eléggé el vagy tájolva....
Élő embernek nem hinném, hogy bejön úgy alapból.
te nem vagy eszednel :))))))))))))) :DDDD
na hat ezen rohogtam egy nagyot, de hogy jon be, mert neked bejon ha egy lany minsel nagyobbat vagy budosebbet fingik
Etol no egy no????
:))))))))))))
Mivel a nők is ugyanúgy tudnak fingani, mint a férfiak(csak a nők diszkrétebben és persze neveltetés kérdése) így miért pont a férfiak lennének ettől férfiak? Ahogy az előttem válaszoló is leírta, akkor már miért nem a nő lenne ettől nő?
-.-"
Szerintem is undorító
Ha ettől férfi a férfi én a melegekre szavazok!!!!!!!
(meg lezbi leszek XD )
18/L
szerintem se éppen normális a kérdező :D
tényleg inkább kisfiús a fingás mint h férfias -.-
nálam elég kiábrándító hha vki durrogtat előttem ... a pasik ezen általába röhögnek, meg nem tartják cikinek, szerintem nagyon is az
23/L
Ez komoly ez a kérdés? :D
Nagyon undorítónak tartom ezt a szokást, nem férfias egyáltalán, csak a sok kis éretlen férFIKA hiszi azt, hogy férfias.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!