Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, számít a fiú iskolai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, számít a fiú iskolai végzettsége?

Figyelt kérdés
2012. okt. 15. 17:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
69%
Ha hosszú távra tervezek vele, akkor igenis számít. Le lehet pontozni.
2012. okt. 15. 19:22
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Annyiből számít, hogy ha felhozok egy témát, el lehessen vele társalogni. Legalább pár témában legyen jártas, amiben én! Oké, nem kell, hogy annyira érdekelje a tudomány vagy irodalom (én igazi fan vagyok), de ne csak üljünk, mint a kuka. Ez hosszútávúnál fontos. De még fontosabb, hogy közös nézőponton legyünk, fontosabb dolgokban egyetértsünk.

A foglalkozása, végzettsége nem lényeges, a keresete főleg nem (eddigi barátaimét nem is tudtam), mivel jól keresek. De szerintem amúgy se számítana. Apám csóró volt, anyámnak mégis kellett, szerelmi házasságból születtem.:)

2012. okt. 16. 08:52
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem érdekel a végzettség, legyen értelmes, tudjon rendes, mondatokban beszélni.
2012. okt. 16. 11:02
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyjából minden normál ember tesz a végzettségere. Esetleg a sznobok nem, de ott mindkét félnél fontos, hogy diplomás legyen a másik.

Ha nem így lenne, nem ismernék egy halom szakmunkásképzőt végzett fiút akik egyetemista csajokkal kavarnak. :)

2012. okt. 16. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!