Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, számít a fiú iskolai végzettsége?
Annyiből számít, hogy ha felhozok egy témát, el lehessen vele társalogni. Legalább pár témában legyen jártas, amiben én! Oké, nem kell, hogy annyira érdekelje a tudomány vagy irodalom (én igazi fan vagyok), de ne csak üljünk, mint a kuka. Ez hosszútávúnál fontos. De még fontosabb, hogy közös nézőponton legyünk, fontosabb dolgokban egyetértsünk.
A foglalkozása, végzettsége nem lényeges, a keresete főleg nem (eddigi barátaimét nem is tudtam), mivel jól keresek. De szerintem amúgy se számítana. Apám csóró volt, anyámnak mégis kellett, szerelmi házasságból születtem.:)
Szerintem nagyjából minden normál ember tesz a végzettségere. Esetleg a sznobok nem, de ott mindkét félnél fontos, hogy diplomás legyen a másik.
Ha nem így lenne, nem ismernék egy halom szakmunkásképzőt végzett fiút akik egyetemista csajokkal kavarnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!