Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Liz Lee kérdése:
Ha egy fiú nehezen akarja elengedni a lány kezét akkor az mit jelent?
Figyelt kérdés
Vagyis úgy értem hogy ma egyik fiú osztálytársamnak adta gumicukrot, és odaadtam a kezébe erre ő megfogta a kezem és nem akarta elengedni vagyis nagyon nehezen engedte el és közbe a szemembe nézett és mondta hogy köszönöm.Meg ma egész nap nézett órán, rám mosolygott.2012. okt. 15. 12:53
1/15 anonim válasza:
Úgy tűnik tetszel neki. De amúgy eléggé nagy ismertetőjeleket említettél, ezekből könnyen letudnád szűrni a dolgot te is.
2/15 A kérdező kommentje:
Háát nemtudom mert olyan bunkó tipusú és az osztályba csak én kedvelem az összes többi lány gyülöli és mindig oltja.. de valahogy mindig rámnéz rám mosolyog meg ilyenek és olyan aranyos:$
2012. okt. 15. 12:56
4/15 A kérdező kommentje:
de olyan fura volt:o
igy adom oda neki a gumicukrot és végigsimitja a kezemet:o
2012. okt. 15. 12:56
5/15 anonim válasza:
Nem lehetsz ilyen bugyuta! Szerinted még is mit akar? Téged te lüke, vagy csak a testedet.
6/15 A kérdező kommentje:
de ő nem olyan hogy csak arra kellenének neki a lányok. életében egy bnöje volt csak
2012. okt. 15. 13:03
8/15 A kérdező kommentje:
hát elég fura.
2012. okt. 15. 13:06
9/15 anonim válasza:
Mi a fura ebben? Jelzi hogy tetszel neki.
10/15 A kérdező kommentje:
de mért pont én. vagyis nem vagyok csunya (mások szerint) de van rajtam kivül jobb csaj is az osztályban. és soha nem viselkedett velem igy csak mostanában.a többi csaj meg mindig mondja h milyen nyomorék mindig veri magát mekkora jampi. de én meg mindig "bevédtem" h sztem aranyos.
2012. okt. 15. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!