Mit tegyek? 17 éves lány vagyok, és 10-ig kapok kimenőt.! De nem akarnak elengedni engem buliba, pedig nem szoktam buliba járni 2-szer 1 évben talán!
Szerintem ez attól is függ, hogy milyen jellegű buli.
Szórakozóhely, házibuli...?
"majd ha gyereked lesz megérted". Erre azt tudom mondani, hogy NAGY BAJ LESZ, ha megérti. Vagy mondj valami értelmeset, vagy fogd be.
Kicsikém, mondd el szépen anyuciéknak, hogy neked ez fontos, és jól tudják, hogy megbízhatnak benned, mert eddig sem szökdöstél el otthonról, mikor nem engedtek. Pici buliról van szó, nem lesz ott semmi csúnya, csak dumcsiztok, dvd-ztek meg kártyáztok. 17 évesen ők is biztos jártak szórakozni és egyébként sem ez az egyetlen dolog, ami érdekel, mert csak ritkán jársz bulizni. Viszont, amikor elmennél, annak oka van, mert jó lesz a társaság és szeretnél a barátaiddal tölteni egy kellemes estét. De mivel sokat kell tanulnotok és dolgotok van, ez csak esténként lehetséges. És ha féltenek este sötétben hazajönni, akkor szívesen megbeszéled egy barátnőddel, hogy ott alhass náluk és felhívod őket lefekvés előtt, plus másnap reggel 10-re hazamész. Kéred szépen, hogy engedjenek el, mert nagyon szeretnéd, és egyébként is annyira jófej szülők, mert aggódnak érted és foglalkoznak veled -nem úgy, mint azok az hülye szülők, akiknek a gyereke minden péntek este részeg- és ezért biztos vagy benne, hogy megértenek téged és hajlandóak elengedni. És ígéred, hogy nem kell csalódniuk benned.
Ha ez a sok ömlengés sem használ, akkor telefonálj a Louvre-ba, hogy szeretnél kiállíttatni két gorillát, miután kitömted anyuékat sörösüveggel. Puszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!