Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Frusztrál és idegesít mással is van ez így?
szerintem neked szükséged lenne egy dugásra. minél előbb.
25/N
# 9 kurv@ nagy baromságokat beszélsz létszi ne az én fejemet bomlaszd :(köszi
1.Nem tudok vele úgy beszélni mert ott a csaj arra gondoltam te szerencsétlen ,h vannak saját magán ugyeim amiről csak a legjobb barátom azaz ő tud és senki más..
És szeretném is ,h ez így maradna..nem tartozik a b.nőjére csak rám és rá....
2.nem akaszkodok rájuk ...ők felejtették el ,h miről is szól egy barátság..a tocsogó nedves pin@ szaga miatt..
Szóval mielött ilyen eszetlen nagy fa@ságokaT írsz elöbb gondolkozzál már köszi..majd én eldöntöm ,h mikor van kedvem egy rinyáló ,pic'sát tartani azaz kapcsolatot ..csá
Jah hogy egy megbántott, sebeit nyalogató ifjú szerelmessel van dolgunk, ezt eddig szépen leplezted, bár már lehetett sejteni, miből ez a hatalmas nőgyűlölet...
Nem a barátaiddal van a baj...
"ma 11:46"
Szerintem se a barátaival van baj,nem veszi észre magát,de hát az ilyen nem is fogja!
A stílusából ítélve meg nem is csodálom ha mellőzik a barátok,nekik biztos benőtt fejük,normálisak lettek,boldog párkapcsolatban,ő meg maradt ilyen :D
A kritikát meg egyáltalán nem bírja,tehát lehet van benne igazság,mert csak nevetne egyet rajta ha nem így lenne! :)
Rátapintottam a lényegre?
Szánalmas vagy.
csak a stílusod,meg a felfogásod(ami elég is) alapján tudunk ítélkezni,az meg....pff
A béka se..ge alatt van!
"a szavaidból ítélve biztosan bu..zi vagy"
Nekem is ez jár a fejemben,lehet nem is a barátjára,hanem annak a nőjére féltékeny,meg az hogy szabályosan rá akarja magát erőszakolni a haverjaira!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!