Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől van mindig rosszkedvem?
Figyelt kérdés
Általába mindig rosszkedvem van és nemtudok mitcsinálni.Van egy gyönyörű barátnőm is meg úgy aránylag megvan mindenem.Aztán ha próbálok tenni valami hogy jókdevem legyen valamiért valaki tuti beszól olyat amitől újra rosszkedvem lesz.Főleg mostanában elég sokat gondolkozok újra akár az öngyilkosságon(tudom elég hülyén hangzik).Ez így nemjó másnak sem de nekem se.Mit tudok ezzel kezdeni?2009. aug. 6. 16:39
1/8 anonim válasza:
Nehogymár ilyen hülyeségeken gondolkozz! Barátnőd is van nem igaz hogy nem örülsz neki. Gondolkozz el rajta hogy mit tudnál tenni annak érdekében hogy meg legyél elégedve magaddal. Akik meg beszólnak szóljál vissza, ne is legyen nagyon durva de kb. akkora erejű legyen amilyet neked beszóltak. Abban sem lenne semmi szégyen ha elmennél egy pszihológushoz és elbeszélgetnél vele, mert ő ki tudná deríteni hogy mi okozza ezt nálad és a megoldásban is tudna segíteni.
2/8 A kérdező kommentje:
ha pl marha álmos vagyok és áthív a barátnőm hogy mennyek át hozzá,általába soha nemmondom h nemmegyek,és van amikor nála is alszok kicsit délután ahelyett hogy vele lennék,de nemtudok mit tenni.És utána hamár kialudtam magam mindig elkezdek gondolkozni hogy mért voltam ilyen hülye h nem vele foglalkoztam.Ezcsak egy példa volt.Lehet másképp kéne hozzáállnom a dolgokhoz.Nemgondolni semmi rosszra stb....csak nemkönnyű
2009. aug. 6. 17:13
3/8 anonim válasza:
Mi fáraszt le hogy olyan álmos vagy?
4/8 A kérdező kommentje:
Ezcsak egy példa volt.Ha előttevaló nap pl egésznap dolgoztam csináltam ezt azt akkor szeretek sokáig aludni és a barátnőmhöz ha átmegyek általába olyan dél fele addigra még nemalszom ki magam,simán alszok néha 14órát is.De ez nem általános dolog.Vagy ha szeretnék valamit és mégse jön össze mindig elgondolkozok hogy tuti hogy én csináltam valamit rosszul.Lekell állnom erről és nemfoglalkozni az ilyen hülyeségekkel szerintem attól jobblenne minden :)
2009. aug. 6. 18:03
5/8 anonim válasza:
Hát most azt se mondom hogy válts munkahelyet mert nagyon nehéz. Az hogy sokat alszol az normális ha fárasztó a munka. 1 hét szabi nem oldható meg? vagy egy kis táppénz? nagyon szigorúan veszik az ilyesmit nálatok? Kipihennéd magad egy kicsit és lehet hogy nem is lenne ilyen gond.
6/8 A kérdező kommentje:
Most augusztusba itthonvagyok majd kiderül :) És próbálom mindennek a jó oldalát nézni :P
2009. aug. 6. 19:42
7/8 anonim válasza:
Szerintem ha most van egy kis szabadidőd, töltsd el együtt a barátnőddel... Menjetek el valahova, pl. moziba, de szerintem az is elég, ha sétálni mentek, és megnézitek a naplementét. Ha ez örömet okoz mindkettőtöknek, akkor arra fogsz visszagondolni, hogy "de jó volt", és ettől máris boldogabb leszel. De ez csak egy példa volt. Próbálj meg örülni az élet apró örömeinek, és az öngyilkosságra semmi esetre se gondolj!
8/8 A kérdező kommentje:
Csak azabaj hogy apró öröm se túl sok van :/
2009. aug. 7. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!