Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Rosszkedvem van. Mit tegyek...

Rosszkedvem van. Mit tegyek hogy jobban érezzem magam?

Figyelt kérdés
2009. nov. 26. 15:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egyél csokit. komolyan mondom
2009. nov. 26. 16:03
 2/11 anonim ***** válasza:
a csoki nem sokat segít tapasztalatból mondom :(
2009. nov. 26. 16:13
 3/11 anonim ***** válasza:
Mozogj! Egy jó edzés után hihetetlen endorfin szabadulhat fel. Vagy szexelj:)
2009. nov. 26. 16:14
 4/11 anonim ***** válasza:

Rossz kedv.

Figyled meg, hogy borongós időben, vagy napos időben vagy rosszkedvű.

Én ha beköszönt az ősz , egész tavaszig be vagyok fordulva.

De ha süt a nap, életre kelek.

2009. nov. 27. 12:25
 5/11 anonim ***** válasza:

Jó kedved van? Sosem aggódj elmúlik! Rossz kedved van? Tégy valami jót, és rögtön jobb lesz minden!

Az ember boldogsága nem a külső tényezőktől függ, hanem kizárólag attól, hogy miféle módon áll a világhoz.

Azaz, kizárólag saját magadon múlik, hogy boldog-e vagy e vagy sem és semmi máson!

Ezentúl meg minden ember a maga szerencséjének a kovácsa!

Ezentúl meg ép testben ép lélek, úgy hogy a rendszeres mozgás plusz nem a négy fal közé zárkózás szintén ajánlott.

Honlapunknak meg nem ez a fő profilja, de mégis azzal foglakozik, hogy jó kedvet is öntsön a rosszkedvűek lelkébe, méghozzá bármiféle vallásos nélkül.

Látogass meg minket:

[link]

Jelenleg már fenn lévő kapcsolatos tartalmakat például a könyvajánló menünkben és itt találsz:

[link] suicide

2009. dec. 2. 09:29
 6/11 anonim ***** válasza:

Ja és lemaradt: a rosszkedv legfőbb ellenszere a szeretet! Ha te neki állsz másokat szeretni.

Mert aki azt akarja, hogy szeressék, annak előbb önnön magának kel másokat szeretni.

Szeretetet helyett csoki? Hát az egy nagyon lökött és rossz üzlet!

2009. dec. 2. 09:33
 7/11 anonim ***** válasza:
Hallgass olyan zenéket amitől felvidulhatsz, nálam olykor beválik:D mondjuk nagyon függ attól h mi az oka a rosszkedvednek
2009. dec. 2. 10:32
 8/11 anonim válasza:

Ha van(nak) IGAZ barátod(barátaid) és nem haverjaid akkor beszélgessél vele(veük).

Ha nem szeretnél beszélni arról ami bánt akkkor csak tölts vele(velük) ídőt.

Pl.:Sétéljatok, teázzatok, menjetek moziba, főzzetek eggyütt.

Vagy nem lehet, hoyg csak nagyon kimerült vagy és emiatt van rossz kedved. Mert ha Én nagyon fáradt vagyok nekem akkor is nagyon rossz kedvem van és enger a barátnőim ilyenkor szoktak elküldeni aludni.

:D

Rem tudtam segíteni.

2009. dec. 9. 18:11
 9/11 anonim ***** válasza:
Igazi barátja csak úgy lehet az embernek, ha előbb saját maga válik igazi baráttá.
2009. dec. 31. 23:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Ősztől tavaszig én is magamba vagyok fordulva, még a külsőm is megváltozik, úgy letör a rossz idő meg a 0 napsütés. Én is ajánlom a csokit, de csak akkor ha 1. imádod :D 2.jók a fogaid 3. nem hízol tőle :D
2010. ápr. 6. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!